tiistai 11. toukokuuta 2010

Pieni vuodatus

 

Meillä on olohuoneessa kirstun päällä kylvämiäni siemeneniä ja juurrutettuja kukkia.
Aivan tälläistä pienimuotoista. Valkoiset Mustasilmäsusannat ovat jo hyvässä alussa ja niitä riitti kahteen purkkiin.
Ensimmäinen valkoinen tuoksuhernekylvös epäonnistui. Uudet ovat jo pukkaamassa pientä alkua esiin.
Löysin myös matalaa punaista tuoksuhernettä ja sekin näyttää jo hieman pieniä alkujaan. Korkeus näillä on vain 15cm.

 

Nyt pieni vuodatus.
Eräässä blogissa pidettiin hassuna, että on olemassa blogeja, joissa esitellään vaan astioita ja ostoksia. Näitä astioiden esittelyjä on ollut nyt vähän enemmänkin ja minusta se on ihan ok, jos joku niin haluaa tehdä.
Kirpputorilöydösten katselu on minusta ainakin tosi mielenkiintoista. Näkee upeita ostoksia ja sellaisia tavaroita ja esineitä, joita ei ole tiennyt olevan olemassakaan. Kirppariostoihin liittyy myös usein tuunaus. Eli ei esitellä pelkkiä ostoksia.
Enkä usko, että kenenkään koko blogi on sellainen,että se kertoo vain ostoksista tai astioista.
Minä olen esitellyt astioitani ja ostoksiani. Mutta kyllä minun blogini sisältää muutakin kuin ko asioita.
Jotenkin koin silti tuon arvostelun piikittelynä, koska se tulee omasta "blogipiiristä".
Minulle ei tulisi mieleenkään alkaa arvostelemaan kenenkään postausten aiheita.
Meillä ei tehdä remonttia, joten siitä ei voi kertoa. Tällä hetkellä olen sellaisessa kunnossa, etten saa tehtyä käsitöitä tai tuunauksia. Meillä ei ole pihaa, josta riittäisi juttua. Ym, ym...

Nyt minäkin tiedän millaista on kun nurkan takaa puukotetaan selkään. Mutta asiahan ei ole minun häpeäni, vaan toisen osapuolen. Piste.

 

Elämäni ensimmäinen laventeli. Tässä se on keittiön pöydällä kuvattuna, mutta oikeasti sitä pidetään parvekkeella. En tiedä miten sitä kasvatetaan ja voiko sitä pitää sisällä. Tämänhän pitäisi tuoksua voimakkaasti, mutta minulla taitaa olla vielä sen verran flunssaa, etten haista mitään. Katsotaan, miten pärjään sen kanssa.

 

Perenna kerrostalon parvekkeella. Ihan järkevää. Mutta oli niin kaunis unikko, että pakko oli laittaa ostoskärryyn. Täytyy viedä pois, jos näyttää ettei se viihdy ollenkaan parvekkeella purkissa.
Näitä värikkäitä orvokkeja viedään makkarin eli Prinsessan parvekkeelle. Mutta tuo punainen unikko on niin kiva väriläiskä olohuoneen vaalealla parvekkeella, että se saa jäädä sinne.


Kiitokset uusille ja vanhoille lukijoille, kommentoijille, arvontaan osallistuneille ja vierailijoille!!Aurinkoista viikkoa kaikille :)Muistakaahan osallistua arvontaan!!

41 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

Minusta on aivan älytöntä alkaa arvostelemaan mitä kukakin blogissakaan kirjoittaa,sehän on blogin pitäjän ihan oma valinta millaisia postauksia haluaa tehdä.Jos ei kiinnosta lukea,niin ei lue sitten.

Ja minusta on mielenkiintoista lukea kirpputorilöytöjä ja muitakin kaupasta ostettuja juttuja!!Niistä saa ideoita itsellekin jos joku on jotain kivaa esim. tuunannut.

Ja asiasta toiseen..minun kaverini laittoi monivuotisia kukkia ISOON kukkaruukkuun ja näyttääkin todella kivalta astelmalta!Ja on säilynyt ihan hyvin.

Mukavaa viikkoa sinulle! :)

Piipa kirjoitti...

Ihan samaa mieltä, että jokainen saa omassa blogissaan esitellä mistä tykkää. Itselläni ei nykyisin ole niin aikaa ompelemiseen tai muuhun näpräämiseen, mutta blogia on kiva päivittää, sitten vaikka juuri niillä ostoksilla. Kirpputorit ovat omalla kohdallani suuri intohimo, mikseipä se saisi myös näkyä blogissa ja usein sitten esittelen myös niitä tuunauksiakin :)

Vanhat astiat ovat kauniita ja minä ainakin inspiroidun, tuollaisista esittelemistäsi kuvista. Heti tuli mieleen, että miten kauniilta pienet taimet ruusukupeissa ikkunalla näyttäisivätkään :)

Vekarus kirjoitti...

Älä ota itseesi moista! Sinulla on kaunis blogi ja sitä on ilo lukea!

Mukavaa loppuviikkoa!

Liisa kirjoitti...

Minäkin luin eräästä blogista samaa, mutta en kokenut sitä arvosteluksi, vaan ihan yleisellä tasolla, minkälaisia juttuja yleensäkin blogeissa kirjoitellaan..eli en kokenut sitä pahana asiana.

Sinulla on kaunis blogi ja sinä kirjoitat ja kerrot niistä mistä haluat ja hyvältä tuntuu. Olen viihtynyt täällä.

Jokainen kirjoittaa omanlaistaan blogia. sehän se on tämän blogimaailman rikkaus.

Perennojahan voi parvekkeellakin kasvaa,mikä ettei. Ihana unikko.

Mukavaa kohta puoliväliviikkoa.

Lezzie kirjoitti...

Jokainen tietenkin kirjoittaa blogissaan mitä haluaa. Lukijan tehtävä on etsiä blogit joita haluaa lukea. Minua kiinnostaa muidenkin ostokset, kirppariasiat ja astiat. En ole vain astioita vielä ehtinyt esitellä.

Minä ainakin aioin kirjoitella blogissani juuri niitä asioita joita itse haluan. Välillä saattaa tulla samoja asioita peräkkäin, mutta mitäs siitä.

Minä olen viihtynyt blogissasi. En ole ehtinyt aina kommentoimaan mutta joka päivä käyn.....

Hyvää keväänjatkoa!

Piitu kirjoitti...

Mä tykkään kans lukea ihan ostopostauksia ja katella muitten astioita ja kaikkea mitä tälläsiin "sisustus/lifestyle" blogeihin kuuluu :) Joskus oon törmanny blogiin jossa joku tökkii, kirjoitustyyli, kuvat, mikä tahansa, niin sitä blogia en sitten lue. Hirveesti on ihania blogeja, joissa on monipuolisesti juttua niin niitä on kiva lukea, kuten tätä :))

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Sarppa! Kiitos tuesta!
Perennat pitää olla siis isossa ruukussa. Täytyypi vaihtaa unikko toiseen ruukkuun.

Kiitos Piipa, kommenttisi antaa minulle voimia ja tukea!

Kiitos Vekarus! Olet oikeassa, ei kannata välittää. Taitaa olla vaan vähän huono päivä.

Kiitos Liisa! Jos se oli sama blogi, niin käsitinkö väärin. En tiedä. Mutta enää en välitä.

Kiitos Lezzie! Minä ajattelen juuri samalla tavalla kuin sinäkin.

Mukavaa tiistai-iltaa teille!!

Terhi kirjoitti...

Olen uusi lukija, mutta minäkin haluan kommentoida tähän. Minusta blogit nimenomaan ovat sitä varten, että pitäjä voi kirjoittaa niistä itseä kiinnostavista asioista. Minusta ihmisten pitäisi enemmän osata iloita kaikista pienistä asioista ja piristyksistä, olkoot se sitten kevään ensi kukka tai uudet astiat. Joten jokainen kirjoittakoon siitä, mistä itse tykkää ja mikä itselle tuottaa iloa.

Ei kenenkään tarvitse toisten blogeja lukea jos ei kiinnosta. En minäkään lue esim.suksivoidevertailuja, koska minua ei kiinnosta tippaakaan. Sen sijaan minusta on kiinnostavaa lukea mitä ihmiset ovat esim. kirppareilta ostaneet :)

Aurinkoista kesän odotusta :)

Terhi

Aamunkukka kirjoitti...

Voi ei taas?! Ulla-Kristiina, blogisi on ihana aarreaitta, nimenomaan tykkään siitä tällaisena kuin se on! Niinhän me kaikki muutkin teemme, täytämme blogimme asioilla joista itsellemme tulee hyvä ja kaunis mieli. Kuka sitä nyt melankolista itsetuho-blogia haluaisikaan lukea!

Nämä blogilaisten väliset kärhämät ovat tosi ikäviä. Monesta en onneksi tiedä, kuulopuheiden kautta olen vain lukenut. En usko, että kukaan on niin suuruudenhullu että uskoisi vain oman bloginsa olevan se ainoa ja oikea ja täydellinen? Makuja on niin monenlaisia ja kaikille pitää antaa tilaa kasvaa täällä blogistaniassa;-) Iso rutistus sinulle ja kiitos taas ihastuttavista kukkakuvistasi!!

Leena Lumi kirjoitti...

Minä olen koko ajan ollut sitä mieltä, että miksi kommentoida pahaa mieltään ja oloaan toisen blogiin. Se jättää pitkän jäljen ja vie tästä bloggailusta ilon. Minäkin käyn niin monessa blogissa, että aina ei ole mitään sanottavaa, aihe ei osu, tai on itse äreä tms., silloin en kommentoi mitään.

Ja kaikkein ilkeintä mitä voi tehdä on haukkua toista bloggaajaa selän takana. Siitähän ei ehkä saa edes tietää ja mitä sitten jos saa...

Ja sitten tuoksuherneestä. Minulla on nyt sitä kahdessa isossa ruukussa ja kiipeävät jo, mutta vannon, että olisi pitänyt tulla runsaammin. Kummassakin ruukussa on koko pussillinen esiliotettuja siemeniä. Onkohan valkoinen tuoksuherne erityisen heikkoa itämään vai mikä on? Tämä on jo toinen vuosi laihalla tuloksella.

Ida Maria kirjoitti...

Blogiasi on ilo lukea ja katsella!
Oikein ihanaa tata viikkoa =)

Leena Lumi kirjoitti...

PS. Laventelin voit huoleti laittaa ruukussa parvekkeelle ihan kohta. Minullakin on ja parvekkeella on vain puolikate. Ostan laventelin aina sen tuoksun ja kauniin ulkonäön vuoksi. Yhtenä vuotena istutin puutrhaan ja se selvisi yhden talven yli, sitten kuoli. Jotkut kuivattavat niitä kkkia ja sitten tekevvät niistä kuivatuista kukista pieniä tuoksupusseja, joita voi laittaa vaikka liinavaatekaappiin tai sinne, missä säilyttää neulepuseroita suven ylitse.

tuksu kirjoitti...

Ulla-Kristiina: Jokainen valitsee, mitä kirjoittaa ja itse valitsee, mitä lukee. Jos joku näkee hyäksi alkaa haukkua, haukku ei haavaa tee...älä siis välitä. Itsekin juurikin tänään avasin sotkuisen astiakaappini. KÄÄK!
Sinulla on ihana blogi, kun eka kerran kurkkasin jäin koukkuun. Nyt käyn täällä joka ikinen päivä!
Joten jatka samaan malliin.
Monivuotiset viihtyvät parvekkeella, jos niillä on tarpeeksi multatilaa, ja saavat vettä...Unikko viihtyy varmasti!
tuksu

Hyvä Mieli kirjoitti...

No hupsista, vai on joku pahoittanut mielensä pelkistä kirpputorilöydöistä :) Minä se vaan kirjoittelen melkein vaan niistä, minun valintani. Ja on kiva katsella muidenkin löytöjä. Sehän on melkein kuin itse löytöjä tekisi;) Antaa kaikkien kukkien kukkia! Sinulla ja monella muulla on on kiva blogi, kaikki omalla tyylillään ja tavallaan erilaisia, niistä on varaa valita. Enhän minä kaupasta kaikkia lehtiäkään luettavakseni osta, valitsen mieleiset. Mukavaa viikonjatkoa!

Aliisa kirjoitti...

Hei! Älä huoli moisista kommenteista. Jokainen tekee omanlaisensa blogin. Itse ainakin tykkään ihastella toisten kirppislöytöjä, tuunauksia ja näpertelyjä, kauniita tavaroita jne. Näinhän se on ettei jokainen voi aina tehdä "suuria", kun on se tavallinenkin arki elettävänä. Pidä jatkossakin blogiasi ihanalla tavallasi!

Kesäkukka kirjoitti...

Laventeli on minunkin suosikkeja, varsinkin nuo perhoslaventelit, vai mikä niiden nimi mahtoi olla.

Kyllä minuakin hieman alkoi tämä kyseinen blogi-asia mietityttämään...että tarkoitettiinko siinä mahdollisesti minun blogiani? Mutta jokainenhan voi valita mitä haluaa seurata. Itse en halua mitään syvällisempiä blogissani kertoa ja käsitöitä ja tuunauksia en osaa tehdä, joten aiheeni ovat sitä mitä kulloinkin haluan kertoa; milloin ostoksistani tai remontista, jos se on edennyt jne.

Olen siis samaa mieltä kuin muut edellisissä kommenteissaan. Pidän juuri Sinun blogistasi sellaisenaan kuin sitä kirjoitat ja kuvaat! :)

Mukavaa viikon jatkoa Sinulle!

JaanaElina kirjoitti...

Voi,minä ainakin rakastan lukea toisten ostoksista ja astioista.Saan niistä paljon ideoita ja innostusta omiin tekemisiini.Voi ollakin että omissa jutuissani on paljon samaa kuin joissakin toisissa blogeissa mutta yritän aina laittaa mukaan myös omia juttujani.
Enkä tietäisi mikä sifoni on,jos Ulla-Kristiina ei olisi sitä esitellyt.Kävin muuten tarkistamassa miten se kirjoitettiin.

Myös astia postaukset ovat ihania.Muistuu omia muistoja mieleen ja saa ehkä ideoita omiin ostoksiin.

Itse olen ainakin saanut paljon näistä blogi kirjoituksista,juuri Ulla-Kristiina sinunkin blogistasi.Kiitos tästä ihanasta blogista.
Ja minusta jokainen saa kirjoittaa blogissaan mitä haluaa,luen jos kiinnostaa,jos ei,seuraava postaus saattaa kiinostaa.
Mukavaa keskiviikko päivää.

Virpi kirjoitti...

Kurjaa tämä, kun toisten juttuja on alettu negatiivisesti arvostella näissä blogeissa... Mä oon samaa mieltä kuin kaikki muutkin jo kommentoineet, että jokainen kirjoittaa niistä omista jutuistaan, mikä milloinkin on pinnalla. Tai niin itse ainakin teen. Ois se aika tylsää jos kaikki tekis samanlaisia postauksia blogeihinsa! Mä tykkään sun blogista valtavasti juuri tällaisena kuin se on ollutkin. Joten häntä pystyyn ystäväni ja matka jatkukoon :)

Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikon jatkoa :)

Tuire kirjoitti...

Tämä blogi on aivan ihana!
Jokainen voi lukea sitä blogia mikä kiinnostaa ja mua kiinnostaa tämä. :)

Hyvää kasvua ja kukintoa taimille! Mäkin tykkään valkoisesta mustasilmäsusannasta.

Eeviregina kirjoitti...

Ihana unikko! Minäkin ostin eilen laventeleita, pieniä ruukkuruusuja, kaunokaisia, lankaköynnöksen ym. kun
"eksyin" puutarhamyymälään. Nyt se sitten alkaa, kukkien ostelu nimittäin.
Olisin ostanut jo perennojakin, mutta onneksi järki voitti. Täällä leveysasteilla ei vielä perennoja istuteta. Onneksi viikonlopuksi on luvattu jo lämpimämpää!
Sinun blogisi on tosi mielenkiintoinen ja mielenkiinnolla luen kaikkia kirppareihin, tuunauksiin ja puutarhaan liittyvää.
Jokainen saa kirjoitella blogiinsa mitä haluaa, sehän on lukijan valinta, mitä lukee... Lämpöistä toukokuuta toivottelee Eeviregina.

Piupau kirjoitti...

Ihania kukkia olet löytänyt. Tuon laventelin haluaisin minäkin. Joskus sellainen non minulla ollut ulkona, grillipaikalla, en vaan juuri osannut käyttää sitä, mutta kaunis se on silti.
Unikot ovat ihan mahtavan herkkiä ja kauniita kukkia. En tiedä miten säilyy talven yli purkissa mutta onhan tuo kaunis ja ilahduttaa suuresti vaikka vain yhden kesän.

Ihanaa keskiviikkoa sinulle! Tulen ja luen kaiken mitä kirjoitat :)
Jatketaan vaan samaan malliin...

Heidi kirjoitti...

Heippa parahin Ulla-Kristiina <3

Pitkään aikaan en ole sinulla kommentoinut, olen kyllä aina käynyt katsomassa "mitä täällä puuhailet"....ja kyllä minua nyt harmittaa sinun puolesta tuollainen arvostelu...se on aivan normaalia esitellä ostoksiaan ym. Toiset esittelee remonttiaan, lapsiaan ym.

Olen sitä mieltä, että antaa kaikkien kukkien kukkia, joten ÄLÄ VÄLITÄ, nokka vaan pystyyn ja rinta rottingilla esittelet meille vaan kaikkea ihanaa mitä löydät. Ja tosiaan blogisi on paljon muutakin.

Halit

Onnenkyynel kirjoitti...

Komppaan muita!
Jokaisen oma asia, myös se mitä HALUAA lukea.
Ei kenenkään tarvitse lukea aiheita,
joista EI pidä.
Joten pidä lippu korkealla ja tuuleta rauhassa.
Nauti niistä asioista, joista nautit, täysillä.
Oli se sitten astiapostaus tai varpaiden kynsien leikkuu ohje.
Jokainen kirjoittaa siitä mikä on itselle tärkeää/mielekästä.

Arja kirjoitti...

Heipsan Ulla-kristiina, jatka vain blogisi pitoa entisellä tyylillä, minä ainakin tykkään vierailla täällä<3
Mukavaa loppuviikkoa!

Miia - Miian unelmia kirjoitti...

Minä ainakin nautin blogisi lukemisesta, ja niin varmasti kaikki muutkin lukijasi! Minustakin toisten kirpputorilöydöistä lukeminen on mielenkiintoista. Jokainenhan voi itse vapaasti valita, mitä haluaa lukea ja katsella...

kisu kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, jatka vain samaan malliin. Tykkään blogistasi juuri tällaisena :o)
Aurinkoista viikon jatkoa!
-kisu-

Mimmuli kirjoitti...

Jokainen postailee ihan mitä tykkää, jos ei kiinosta niin olkon lukematta=) Minusta ainakin on jännää katsoa mitä ostoksia ja löytöjä muut naiset ovat tehneet. Ainahan naiset ovat ilonneet jakamisesta kun on löytynyt jotain kivaa..)=)

hietzu kirjoitti...

No kylläpäs on... ei tulisi itsellenikään mieleen alkaa arvostelemaan tai piikittelemään toisten blogeja ja postauksia. Kaikilla on erilaiset elämät, joten ei voi olettaa, että kaikilla tulisi samanlaista tekstiä. Ja se on juuri hienoa! Ja eihän sitä tarvitse sellaisia blogeja lukea, jotka eivät itseään kiinnosta... Minusta ainakin sinun blogiasi on ihanaa lukea, ja pidän juuri siitä että kirpparilöytöjä esitellään, tai muita ihanuuksia. Ei kaiken tarvitse olla elämää suurempaa mistä kirjoittaa. Usein juuri ne arjen pienet askareet ja löydöt ovat muistoista arvokkaimpia <3

Huh,tulipa vuodatettua :P Mutta laittoi miltei vihaksi tuo, että jotkut arvostelevat blogeja tai tekstejä ylipäänsä?!

Mutta aurinkoista kevättä sinnekin! Täällä Savon sydämessä paistaa aurinko mitä kauneimmin! :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

KIITOS TEILLE KAIKILLE IHANISTA JA KANNUSTAVISTA KOMMENTEISTA!!

OLEN KYLLÄ IHAN SAMAA MIELTÄ TEIDÄN KANSSANNE, ETTÄ JOKAINEN SAA KIRJOITTAA SIITÄ MISTÄ TYKKÄÄ. EI KENENKÄÄN OLE PAKKO KÄYDÄ LUKEMASSA SELLAISIA BLOGEJA, JOIDEN ASIAT EIVÄT KIINNOSTA.

KIITOS MYÖSKIN PALJON NEUVOISTA, JOTKA KOSKEVAT KUKKA-ASIOITA!!

OLEN ONNELLISESSA ASEMASSA, KUN LUKIJAKUNTAANI KUULUU NOIN IHANIA IHMISIÄ!!! :)

EN AJATTELE ENÄÄ KOKO ASIAA, LAITAN SILLE NYT PISTEEN.

Tulin juuri kampaajalta ja se on kuulkaa nyt KESÄ JYVÄSKYLÄSSÄ! Koivuissa on 1,5cm pitkät lehdet ja on tosi lämmintä, noin 20 astetta. Totuuden nimissä on sanottava, että ei kaikissa koivuissa vielä ole lehtiä, mutta monessa oli matkani varrella.

AURINKOISIA PÄIVIÄ TEILLE JOKAISELLE YSTÄVÄLLENI :)

Sani kirjoitti...

Arpaonni suosi ostoskassilla, laitatko yhteystietosi
tikbumsa@hotmail.com :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Ihanaa!! Kiitos kamalasti Sani!!
Oli upea palkinto.

Laitan meiliä tulemaan.

Mukavaa Helatorstaita sinulle!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Tuttua on tuo arvostelu. Minä kuitenkin pidän blogia omana päiväkirjana. Ja olen huomannut..omalla kohdalla...jos kirjoitan joskus jostain vakavista asioista..ei sisustuksesta...kommentit tosi harvassa. Mutta näillä mennään..ei lannistuta...ollaan ihania omia itseämme.
Mukavaa viikonloppua...

Ruusa kirjoitti...

Hei, nythän minun pitääkin liittyä lukijaksesi, tajusin vasta nyt, etten ole lukijasi, vaikka täällä olenkin käynyt aika ajoin! :)

Minusta on ihan älytöntä lähteä arvioimaan toisten kirjoitusten aiheita. Jokainen päivittää asioista mistä haluaa, minäkin "hyppään" yli sellaiset, joita en koe omakseni. Kirppislöydöt ovat kivoja, maailma on niin täynnä jänniä tavaroita!! :D

Vieläköhän sinun arvontasi on voimassa, lähden tutkimaan..!
Mukavaa viikonjatkoa!

Ainosofia kirjoitti...

Heips,
taisin lukea saman kirjoituksen, mutta itse ajattelin sen kuitenkin ettei siinä paheksuen puhuttu tavaroiden esittelystä.
Ja jos niin olikin eiköhän me jokainen ylläpidetä "omanlaistamme"
blogia.
Se onkin tämän blogilandian rikkaus <3

Kaunis unikko sinulla.

Auringonsäteitä paljon <3

Mirka kirjoitti...

Jokainen kirjoittaa blogiinsa asioita mitä itse haluaa, lukija valitsee ne blogit mitkä ovat itseään kiinnostavia- mun mielestä sun blogi on kiinnosta :) Jatka samaan tapaan!

keijukainen kirjoitti...

Juuri niin, jokaisella on omannäköisensä blogi, ja niin pitääkin. Se juuri on rikkaus täällä blogimaailmassa.
Tuosta tuoksuherneestä...laitoin esikasvatukseen pari pussillista, ja et arvaa-peräti yksi ainoa siemen on itänyt!

Iida Emilia kirjoitti...

Minäkin täällä olen käynyt lukusilla, vaikka hiljaa olen ollutkin :)

Kyllä kuule sun kelpaa kauniita ostoksiasi esitellä! :)

Ihana tuo unikkokuva!

Aurinkoista viikonloppua! :)

Marge kirjoitti...

Hei ystäväin,

Kyllä hyvin voi laittaa monivuotista ruukkuun ja parvekkeelle. Näin saa vähän erilaistakin silmäniloa:)
Ah, tuo laventeli, sen tahtoo tämäkin immeinen;)

Sinua lämpimästi halaten ja blogisi lukija, Marge:)

Kuukki kirjoitti...

Pitää minunkin kommentoida, vaikka ajatukseni ovat samansuuntaisia monen muun kanssa; en ymmärrä ilkeitä kommentteja. Jos ei pidä jostain blogista tai siellä olevista asioista/ajatuksista, on niin helppo olla lukematta juuri sitä blogia. Blogejahan riittää, luulisi mieleisiä löytyvän jokaiselle. Ja jos ei löydy, ilkeä kommentoija voi pitää itse sitä omasta mielestään täydellistä blogia ;o)

Itse kerron paljon kirppislöydöistä ja välillä jostain tuunauksesta yms., mutta luen mielelläni myös blogeja, joissa käsitellään vakavampia asioita.

Aurinkoista viikonloppua!

Nonnukka kirjoitti...

Minusta myös typerää miten toiset arvostelevat toisten blogeja..Mun mielestä on myös kiva seurata mitä löytöjä ihmiset koteihinsa tekevät. Mukavaa viikonloppua!

fru skrot kirjoitti...

Mullekin joku anonyymi kommentoi kirppislöytöjä, että "kivoja juttuja, mutta mua tuollainen tavaranpaljous ahdistaisi". Niinkuin nyt hankkisin tavaraa tavaran päälle :). Kirppisjutut on blogien suola - on tosi kiva nähdä millaista tavaraa eri puolilla liikkuu ja mitä ihmiset ovat niistä maksaneet! Eli kirppisaiheita lisää vaan!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.