torstai 18. helmikuuta 2010

Kirpputoria ja Huutonettiä


Tällä hetkellä muutamalla on blogin yhteydessä kirppari. Olen ostanut tämän kruunun
Sally´s kirpputorilta. Kruunuja en ole myöskään täälläpäin nähnyt. Tämähän taitaa olla melkoinen tuppukylä. Olen tyytyväinen ostokseeni. Lisää ostoksia Sallylta on odottamassa postissa. Kipsitorson olen ostanut joskus kirpputorilta samoin kirjat, jotka ovat pöydällä. Huutiksesta on kattokruunuun kuuluneen rautaiset, vihreiksi osittain patinoituneet kauniit kukkaosat.


Ennenvanhaan lääkittiin viinalla ja suolalla. Minä kuolla kupsahtaisin varmaan ensimmäiseen tautiin, koska en käytä alkoholia ja suola on kiellettyjen listalla.


Tuo vasemman puoleinen uushopeinen tarjoiluastia on viimeisimpiä kirpparilöytöjäni täältä. Maksoi kokonaiset 6€. Minä se aina sorrun tuohon alpakkaan.


Lasi- ja kristallikorkkeja Huutonetistä. Osa on vanhoja omia, hienoimmat uusia.
Mihinkähän minä niitä tarvitsen??


Iso vanha valokuva on löytynyt täältä kirpputorilta, muut kaikki ostettu Huutonetistä edullisesti. Pitihän minunkin sortua yhteen taskukelloon ja valtavaan määrään kellon ratasosia. Kun halvalla sai.
Ennen sitä valokuvat olivat taustapuoleltakin kauniita! Ja katsokaa miten komea nuori mies!!
Tiimalasin jauhe valuu koko ajan - aika menee eteenpäin.


Tässä miesten tavaroita. Sikarilaatikko, nuuskarasia ja tikkuaskin suoja. Muutama pullonkorkki ja pieni karahvi/pulputuspullo.

Minusta täällä Jyväskylässä on tosi huonot kirpputorit. Aina kun olemme jossain reissussa, niin käymme paikallisissa kirppareissa ja niistä tekee joskus ihan löytöjäkin. Mutta kesällä täällä on viikonloppuisin pidettävä Sepänaukion kirpputori, missä on ihana tunnelma ja halvat hinnat niillä, jotka oikeasti haluavat päästä tavaroistaan eroon. Siellä minä käyn yhtenä lauantaina myymässä omia ylimääräisiä tavaroitani. Paikka on varattava ajoissa, minä olen mennyt aina jo puoli kuuden aikaan aamulla.




Aurinkoista loppuviikkoa kaikille vierailijoille,lukijoille ja kommentoijille!!!!

26 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Upeita löytöjä!!!

Sally kirjoitti...

Voih, miten hienosti kruunu sopiikaan teille! Muut löytösi ovat myös ihastuttavia. Aurinkoa päivääsi!

Parolan asema kirjoitti...

Todella hienot löydöt, kaikkinensa, vau!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Pieni Lintu ja Parolan aseman Katja!
Miten sitä ennen onkaan tehty sellaisia tavaroita, jotka montakymmentä vuotta myöhemmin tuntuvat niin ihanilta?!
Kiitos Sally! Minäkin pidän kovasti tuosta kruunusta. Se antaa kokonsa puolesta paljon mahdollisuuksia.
Lisää kuvia, kunhan saan käytyä postissa ja tehtyä seuraavan postauksen.

Aurinkoisia päiviä kaikille!!

Kesäkukka kirjoitti...

Hienoja löytöjä sinulla!
Kelpaisivat minullekin :)

Taina kirjoitti...

Ihania vanhoja juttuja olet löytänyt. Kyselit kortista...olen leimannut pyykit leimasimella, mutta helppohan ne on piirtääkin. Kopioi idea ihan vapaasti.Mukavaa loppuviikkoa....:))

Louise kirjoitti...

Kiva valkoinen kruunu (minä kun tykkään kruunuista... :O) ) kristallikorkit ovat myös erittäin kauniit, niin kun pidät niitä vadilla!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Kesäkukka! Niinkuin sanottu, vanhat esineet ovat minusta usein niin kauniita.
Kiitos Taina! En taida ostaa leimasinta, mutta piirtelen pyykit korttiin. Laitan kyllä tuollaisen kortin, sitten kun se on ajankohtaista.
Kiitos Louise! Minä olin niin tyytyväinen, kun löysin tuon kruunun Sallyn kirpparilta.

Mukavaa loppuviikkoa teille!!!:))

Virpi kirjoitti...

Ihania löytöjä ja kaunis koti :) Mukavaa viikonloppua!

xxxxx kirjoitti...

Onpa kauniita asetelmia! Nuo vanhat valokuvat ovat ihania, meiltäkin löytyy noita ihan omasta takaa;-) Todella kivoja, pieniä juttuja olet taas löytänyt ja tuo valkoinen kruunu on ihana!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Virpi vierailusta! Tein heti vastavierailun ja sieltä löytyi ihana blogi!
Kiitos Aamunkukka! Tosi on, että vanhoissa valokuvissa on sitä jotain. Kruunu on minustakin kaunis ja viimeisimpiä hankintojani.

Mukavaa loppuviikkoa teille!

Krisse kirjoitti...

Hei Ulla-Kristiina..mukava kun vierailit blogissani. Minä täällä myöhäis- illan lukusilla. Palailen ajan kanssa uudelleen. mukava loppuviikkoa ja viikonloppua sinulle toivottaa Vaaralan Krisse

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia, alpakkaan minäkin aina sorrun=) Kristalliset pullon korkit niin kauniita.

Mukavaa viikonloppua

Karita

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Krisse vastavierailusta! Eksyin sattumalta blogiisi ja löytyikin mielenkiintoinen ja mukava blogi. En ole vielä kovin tarkkaan ehtinyt tutustua siihen.
Kiitos Karita! Eikö olekin alpakka jotenkin niin ihanaa ja kun sitä ei enää valmisteta, niin on pakko pelastaa vaikka koko Suomen uushopeat.

Mukavaa perjantaita kaikille!

Elsa kirjoitti...

Ihania "sortumisia" Sinulla, siis tarkoitan noita kaikkia aarteita ja löytöjä! Nuuskarasia miellyttää erityisesti silmiäni.

Mukavaa lauantai-iltaa toivottelen... :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Elsa! Kuvassa näyttää, että nuuskarasian kansi on lontolla sisäänpäin, mutta se on ihan tasainen. Minäkin pidän siitä.

Mukavaa lauantai-iltaa sinullekin!!

Olivieno kirjoitti...

Oi, ihania löytöjä! Itse ostin juurikin samanlaisen kruunun eilen Ylöjärveltä Rustiiasta!

LENNU kirjoitti...

Minä olen etsinyt kruunua kanssa, tietynlaista ja kun en löytänyt niin väänsin rautalangasta itse, siitä puuttuvat vielä koristukset.
Ihania kaikkea ostoksia olet löytänyt. Minäkin valittelen samaa, että meidän kyliltä ei kirppareilta löydä mitään kivaa.
Vanhat kuvat ovat kyllä in.
Mukavaa sunnuntaita!

LENNU kirjoitti...

Jk. Sulla on kello väärässä, vierailin täällä 3.59 aamuyöstä kun uneton olen vaihteeksi.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Olivieno! Minusta kruunut ovat kauniita.
Kiitos Lennu! Olet taitava, kun osaat tehdä itse. Siihen tarvitaan varmaan hyvät näppivoimat.
Olen itsekin ihmetellyt tuota kellonaikaa! Miten sen saa korjattua?

Mukavaa sunnuntaita teille!!

Marge kirjoitti...

Voih, mitä löytöjä!!!!!
Aivan mahtavia!!! Tiedätkö, en ole käynyt piiiitkään aikaan kirppareilla, kovasti on mieli tehnyt, mutta aika on ollut niin "kortilla", mutta nyt kun näin sinun upeat löytösi, minun on "pakko" päästä kirpputorille, siis ihan pakko;D

Kysyit häkistäni, ostin sen ihan kaupasta, Prismasta. Jonkin aikaa jo haaveilin häkistä ja nyt "lankesin";) Siihen on kiva laittaa pääsiäistä, joulua ja kesäjuttuja...

Leppoisaa sunnuntain jatkoa sinulle, ystävä!:)

Possumamma kirjoitti...

Nyt onnistuu multakin kommentointi, hienoa!:)

kristina kirjoitti...

Hei! Kiitos kommentistasi, kiva blogi sinullakin! Sinun innoittamana lisäsin lukijajutun blogiini, en ole siihen ehtinyt koskaan oikein perehtynymään. Mukavaa viikkoa Sinullekin!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Marge! Täytyy käydä viikonloppuna katsomassa Prismasta, millainen tuo häkki on livenä. Ainakin sinulla sen näytti hyvältä.
Kiitos Possumamma! Oli hyvä, että neuvoit minua.
Kiitos Willa Rosa! Kävin heti kurkkaamassa blogiasi ja ilmottauduin lukijaksi.

Ruusa kirjoitti...

Voi etsiydyin ihanaan blogiisi ja mitä löytöjä oletkaan tehnyt! Pidän tuosta kruunusta,jossain toisessakin blogissa sitä ihastelin.. Tuo pulputuspullokin on hauska! :) Täytyypä ajan kanssa kipaista täällä toistekin! Mukavaa viikonjatkoa!

mallamarja kirjoitti...

Heips! Sinulla vasta mahtavat sivut on. Oikein persoonalliset ja monipuoliset. Ihania kuvia. Hyvä, että löysin. Laitan itselleni muistiin.
Kivaa lopputalvea ja mukavaa kevään odotusta! t. mallamarja

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.