keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Harjoitukset jatkuvat

Ensinnäkin kiitokset Elsalle kiinnostuksesta ja kommentista!! Olin todella yllättynyt, että olit vieraillut blogissani. En olisi ikinä uskonut, että tällä sivulla joku käy. Toivoisin saavani tästä mahdollisimman mielenkiintoisen, mutta kaikenlaiset vastoinkäymiset vaivaavat. Tekstit häviävät, kuvat liian suuria, kuvia ei saa tekstien väliin ym. mukavaa. Alku aina hankalaa, mutta toivottavasti tämä tästä petraantuu.
Maalaaminen jatkui edelleen tänään. Osa on jo valmiina ja uusia otettiin mukaan. Uskomatonta, kuinka monta kerrosta niitä tekeleitäni saa maalata. Sitten kokeilin oikein kunnolla sabluunan kanssa maalaamista kankaalle. Superlontöpötin vain sotki minulla, mutta lattasiveltimellä sai siistiä jälkeä, kun piti sivellintä kohtisuorassa kankaaseen nähden. Olin tyytyväinen itseeni. Kokeilin myös maalatulle lestille maalaamista sabluunan kanssa ja hyvä tuli. Nyt täytyy miettiä, mitä tekstejä tai numeroita maalattuihin tavaroihin mahtuu. Onneksi blogit ja Huutonetti ovat ideoita pullollaan.
Tällä viikolla ei sitten enää ehdikään tehdä mitään. Huomenna tulee 2 pikkupoikaa yökylään ja perjantaina pojantyttö viikonlopuksi. Saa leikkiä lääkäriä, kirjastoa, kotia......
Siksi toivottelenkin jo tässä vaiheessa kaikille rattoisaa viikonloppua!!!

Ei kommentteja:

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.