torstai 29. lokakuuta 2009

Siivousta


Aurinko näyttäytyi tänään pitkästä aikaa ja olo tuntui heti mahtavalta. Oli pakko istahtaa kesken lattianpesun olohuoneeseen auringonvaloon. Meillä aurinko paistaa tälle puolelle asuntoa aamusta puolille päiville ja kesällä on todella kuumaa. Onneksi meillä saa tosi hyvän ristivedon. Mutta ei auttanut istuskella kauaa ettei mene puunaamisinnostus ohi. Pesen lattioita pikkupoikien tähden, etteivät vaan pienet valkoiset sukat tule harmaiksi. Olen löytänyt tosi hyvän pesuaineen lattioille, puhdistaa 100%:n varmasti putipuhtaaksi. Sitä vaan ei saa tavallisista kaupoista. Kuvasta näkyy, että meillä on melkoisesti lattia-alaa pestävänä pelkästään olohuoneessa, siksi olen niin tyytyväinen siitä ihmepesuaineesta.
Ja Elsa, taisin oppia jo sen kuvan lisäämisen tekstin yhteyteen.
Mukavaa torstaita kaikille!!

5 kommenttia:

Riikka T kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi. Elsan blogin kautta tulin tänne tällä kertaa. Minäkin kommentoin kysymystäsi:
Käy ahkerasti kommentoimassa muiden blogeja, kyllä sieltä aina porukkaa sitten klikkaa takaisinpäin:-)
Lisää blogiisi kävijälaskuri, luvun kasvamista on hauska seurata ainakin aluksi.
Päivitä ahkerasti niin että kävijöillä on usein uutta katsottavaa ja luettavaa.

Elsa kirjoitti...

Moimoi! Sitten yksi keino tehdä tunnetuksi blogiasi on että järjestät arvonnan, ja annat lisäarvan siitä että ao. kommentoija linkittää arvontasi. Kommentointi on hyvä keino herättää kiinnostusta, sekä hyvät postausaiheet.

Toivottavasti tästä on apua.

Viikonlopputerkuin,
Elsa

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

Heippa!

Kiitos vierailustasi blogissani! On tosi hauskaa seurata, miten kävijämäärä alkaa yhtäkkiä kasvaa. Minun blogini ovat ihmiset löytäneet muiden blogien kautta. En ole järjestänyt arvontoja, sillä en vieläkään tiedä, miten niitä järjestetään:) Täytyisi kyllä ottaa selvää, ennen kuin 10 000 kävijän määrä rikkoutuu. Täytyy kysyä joltakin konkarilta. Tämä on hauska harrastus, mutta piinallisen hidas minulle, sillä meillä on täällä kukkuloilla hidas nettiyhteys. Jokaisen kuvan latautumista pitää odottaa iäisyys.

Minä asuin vuonna 2000 vuoden Petäjävedellä ja sinä aikana Jyväskylä tuli tutuksi. Minäkään en tykkää katsella telkkaria enkä käydä elokuvissa...Onnea uudelle blogillesi!

Risusydän kirjoitti...

Heippa!
Onnea uudelle blogillesi!
Tulin tänne blogiystäväni Pajupirtin blogin kautta. Hyvin olet päässyt alkuun täällä blogimaailmassa. Voisit myös liittäää blogisi blogilistalle, http://www.blogilista.fi/, sieltä lukijat löytävät blogisi eri kategorioiden mukaan.
Mukavaa marraskuuta ja kivaa viikonloppua
Marja

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos vierailusta ja hyvästä neuvosta. Arvostan suuresti auttamista, kun olen näin alkutaipaleella. Muistan myös sinua ensi viikolla.
Kävin liittämässä blogini sinne blogilistalle ja enkös antanut vähän liikaa tietoja ja kun yritin korjata, niin blogini ilmesstyi sinne kahtena kappaleena. Mutta niillä tiedoilla kuin halusin.
Laitoin blogisi Ihania blogeja- listalleni.
Hyvää viikonlopppua sinulle!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.