maanantai 4. tammikuuta 2010

Joulukoristeet kerätty odottamaan ensi jouluaTaas on vierähtänyt muutama päivä kirjoittamatta. Meillä on urakalla siivottu joulukoristeet ja kaikki joulujutut pois. Kuusen riisuin koristeista jo perjantaina ja lauantaina se oli jo ullakolla. Joulukoristeissa onkin ollut hommaa, koska erottelin kierrätykseen vietävät, vanhat koristeet eri laatikkoon, kuusenkoristeet omaan laatikkoonsa, pehmeät koristeet omaansa jne. Ja kaikkea oli yksinkertaisesti liikaa. "Säästetään, säästetään!" kuului liian usein kommentti, kun olisin halunnut tavaroista eroon.
Mutta kyntteliköt, enkelit ja kukat tietysti saivat jäädä. Itse asiassa joulukukkia käytiin ostamassa lisää. Ja löytyi valkoisia amarylliksiäkin, jotka päivässä puhkesivat kukkaan meidän lämpimässä asunnossamme.

Mutta vieläkin kuvat ovat jotenkin liian jouluisen näköisiä.Nämä kynttilälyhdyt unohtuivat joulun ajaksi vitriiniin. Nostin ne kaapin päälle ja niistä kynttillänvalo heijastuu kauniisti . Äidillä oli tälläinen lyhty aikoinaan ja minä olen huutanut nämä Huutonetistä. Enkelit ovat joitain halpistuotteita, mutta niin puhuttelevia. Olen näistä maalannut vanhimmalle siskolleni jokaisesta oman pienen taulun.Tämä kuva on takan reunalta. Jokainen varmaan huomaa, että meillä on paljon enkeleitä. Niitä on joka huoneessa. Mutta toivon vielä saavani Madonnan. En ole täältä löytänyt sellaista. Mistä te muut olette hankkineet Madonnanne?


Kiitokset jälleen vierailijoille, lukijoille ja kommentoijille!!!

Hyvää viikonjatkoa kaikille!!

13 kommenttia:

Piitu kirjoitti...

Meiltäkin siivottiin joulu pois viikonloppuna. Valot jätin vielä, kyntteliköt ja ikkuna-enkelin otan loppukuusta pois :)

LENNU kirjoitti...

Meillä vielä joulukoristeet loppiaisen yli, sitten vien ne vintille.

Kauniita enkelit ryhmässä. Ja tuo takanreunalla oleva lyhty on tosi nätti. Meilläkin enkeleitä on joka paikassa, tykkään niistä paljon.
Madonnaa minulla ei ole, se iso enkeli korvaa sellaisen (ed.bannerikuvassa). Löysin sen viime kesänä Tokamannilta ja kesällä se olikin pihassa koristeena.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Piitu!
On niin hienoa aloittaa joulukoristeiden laittaminen, mutta se poiskorjaaminen ei olekkaan yhtä kivaa.
Kiitos Lennu!
Meilläkin oli tarkoitus pitää kaikki joulukoristeet, kuusi ja valot loppiaiseen. Mutta siivoojamme tulevat huomenna, koska keskiviikko on pyhäpäivä ja aina siitä jonkinlaista sotkua tulee kun koristeita siivoaa.
Kiitoksia vinkistä, siitä isosta enkelistä.

Mukavaa alkanutta viikkoa sinullekin!

Vekarus kirjoitti...

Niitä löytyy aika monesta nettisisustuskaupasta (esimerkiksi blogeistaankin tutusta: http://www.talomaalla.fi/shop/index.php?main=show&ID=2005). Minä pyysin äitiäni etsimään maalattavan posliinisen Madonnan ja nyt sellainen on löytynyt, toivottavasti saan sen pian maalattuna.

Louise kirjoitti...

Valkoiset lasilyhdyt ovat tosi kauniit!! En ole ennen nähnyt vastaavaa. Meillä on vielä joulu ja ajattelin pitää koristeet esillä Nuutin päivään saakka (jos perhe ei vastusta sitä ihan liikaa) :O)

Arja kirjoitti...

Esim. täältä olen ostanut madonnia http://kauppa.whitehouse.fi/
Minulla on jo 7 madonnaa;-))
Minullakin tuli joulutavarat eilen purettua, nyt näyttää niin tyhjälle koti :-)
Mukavaa alkuviikkoa!

virva kirjoitti...

Nuo valkeat joulukukat ovat kyllä niin kauniita,ja sopivat aivan loistavasti vaikka joulu olisi jo "meneen talven lumia" ;) Viimepostauksen töistä vielä mainitakseni,ovat oikein hienoja,taitava olet!
Iloa talvipäiviisi!

Pajupirtti kirjoitti...

Hei U-K ja hyvää vuoden jatkoa sinulle.Kauniita enkeleitä.
Mun lemppari nettiputiikki on Sateenkaarentaa
ja CountryAnnie kurkkaa josko sieltä löytyisi.

piitis kirjoitti...

Hei vaan,
Kaunista ja talvista tunnelmaa kuvissasi. Ei ole yhtään jouluista. Amaryllis on juuri valkoisena upea.

Pakkasterkuin ^_^Piitis

Ainosofia kirjoitti...

Hei Ulla-Kristiina,
kynttiläthän jäävätkin ilostuttamaan vielä pitkäksi aikaa.

Kysselit madonnapatsaiden hankinnasta.
Ensimmäisen olen ostanut sisustusliikkeestä. Huuto.netistä, antiikkimessuilta.
Huutonetissä muuten on tuontuostakin patsaita myynnissä. Jeanne d´Arc Livingin patsaita myös.

Onnea etsintään. Niihin tulee kyllä intohimo jostain syystä. Ne ovat niin kauniita. Ja jotenkin rauhoittavat kun niitä katselee.

Marge kirjoitti...

Heissan!

Kauniita ja rauhallisia ovat kuvasi, eivät mielestäni yhtään jouluisia. Madonnapatsasta ei ole itsellänikään, mielessä on kyllä käynyt, että enkeli tai madionna olisi ihan kaunis ja niinkuin Ainosofia hyvin sanoi rauhoittava näky:)
Meillä vielä täällä joulu, muttta huomenna alan siivoamaan pois...
Hyvää loppiaista ystäväin:)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Vekarus!
Vilkaisin yhtäkkiä Talo maalla nettiputiikkiin ja siellä oli kaikenlaista ihanaa. En katsonut kuin uutuudet, mutta katsastan kunnolla illemmalla.
Kiitos Louise!
Valkoiset lyhdyt ovat Mikko Karppasen Iittalalle suunnittelemat Light-kynttilälyhdyt joskus 80-90-luvulla.
Kiitos Arja!
Onpa sinulla monta madonnaa. Käyn illalla katsomassa mainitsemasi nettiputiikin.
Kiitos Virva ja Piitis!
Minustakin valkoiset kukat ovat kauniita, olkoonkin, että ovat jouluisia. Toinen amaryllis oli viime yönä nyrjähtänyt nenälleen ja piti katkaista ja laittaa maljakkoon. Kaunis siinäkin ja kestää kuulemma kauan.
Kiitokset Pajupirtille!
Hyvä tuo U-K nimitys. Kannattaa käyttää, sääli että sukunimi ei ala K:lla. Käyn illalla katsastamassa sinunkin neuvomasi putiikit.
Kiitos Ainosofia!
Meilläkin poltetaan kynttilöitä paljon muulloinkin kuin jouluna. Kävin katsomassa Huutonetin tarjonnan; oli tasan 2, enkä pitänyt kummastakaan. Täällä en ole sisustusliikkeissä nähnyt madonnoja.
Kiitos Marge ystäväin!
Ainosofia on oikeassa sanoessaan, että madonnat ja minusta myös enkelit ovat rauhoittavaa katseltavaa. Mukavaa, kun kutsut minua ystäväksesi!

Hyvää viikonloppua!!

tinttarus kirjoitti...

Ihanaa huomata, että enkelikoteja on muuallakin:) Meillä on enkeleitä ympäri vuoden esillä joka huoneessa (jopa saunassa:) ja kesällä puutarhassa. Rakastan enkeleitä!!
Oman ainokaisen madonnani olen ostanut Adalmiinan helmestä. Se on tässä aika lähellä, mutta heillä toimii myös nettiputiikki. Googlaa vain Adalmiinan helmi, niin varmasti löytyy. Tuotevalikoimaa en ole hetkeen kyllä kurkistellit....Onnea Madonnan etsintään!!
Tykkäsin kovasti kuvistasi!!!
Mukavaa sunnuntaita! Minä vielä toipilaana flunssaani koitan matkoihinsa hätistellä!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.