sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kurkitaan Miehen työhuoneeseen


Nyt pieni esittely Miehen työhuoneesta. Tämä kuva on viime syksyltä ja siinä näkyy Prinsessan harjoittama koristelu asunnossamme. Eli silkkiruusu on tuotu työpöydälle. Prinsessa rakastaa kukkia yli kaiken, tulee isäänsä.


Täysi viinakaappi ja lastentuoli sulassa sovussa vierekkäin. "Juomat" viinejä lukuunottamatta ovat Miehen poikamiesajoilta. Kaappi ei pääse tyhjenemään, kun kukaan ei sieltä mitään juo. Vieraille on tarjottu muistaakseni konjakkia joskus.
Ja viinit säilytetään tietysti vääräoppisesti, kun niitäkään ei juoda.Oikeastaan tässä huoneessa on seinään lyöty eniten tauluja. Sisustus kun on muutenkin vähän niin ja näin. New Yorkin kartta on ostettu sisustusliikkeestä ja siitä näkyy katu lähellä Keskuspuistoa, jossa Mies on asunut eräällä työrupeamalla. Toiset taulut olen maalannut akvarellikurssilla, jossa on aina alastonmalli. Nämä ovat vuoden parin takaisia tauluja.Tälläistä rekvisiittaa olen joskus ostanut ja oikeasti kirjoituskonetta ja puhelinta säilytetään huoneen leveällä ikkunalaudalla. Kirjoitusalusta-laatikko on ihan käytössä siinä mielessä, että siellä säilytetään papereita ja kirjekuoria.


Nämä punanenäiset posliiniset pullonkorkit olen löytänyt kirpparilta ja Huutonetistä. Niillä on reiät nenässä ja sieltä sitten lirutellaan viinaa. Olisi hauskaa tietää näiden korkkien tarinaa ja minkämaalaisia ovat.

Tämä postaus on tehty Miehen tietämättä, mutta ei hän muutenkaan lue näitä minun juttujani. Olen vähän noin niinkuin kieltänyt lukemasta.


Kiitokset lukijoille ja vierailijoille lukuisista kommenteista!


Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!! :)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihanan siisti työhuone! Meillä miehen työhuone on keittiön pöydällä...

Mari kirjoitti...

Ihanaa rekvisiittaa pöydällä! Ja nuo sinun maalaamasi taulut ovat hienoja!!! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Olivieno kirjoitti...

Hienoja yksityiskohtia miehen huoneessa! Minunkaan mies ei lue blogiani, en ole tosin kieltänytkään. Ei taida oikein sisustusaiheet kiinnostavan...

Arja kirjoitti...

Ihania vanhoja tavaroita:-))
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Keijukainen! Miehen työhuone on aina siisti, toisin kuin minun. Jos teen jotain, niin koko huone on hyrskynmyrskyn heti.

Kiitos Mari! Minä pidän varsinkin puhelimesta. Eikös miesten huoneissa kuulukin olla taidetta alastonmalleista. Nämä kun eivät ole mitään pornokuvia.

Kiitos Olivieno ja Arja! Tässä huoneessa on muutamia kivoja yksityiskohtia, mutta muuten sisustus on vähän niinkuin jämistä koottu. Eli sitä ei ole sisustettu ollenkaan! Sinne on vaan heitetty, mitä ei ole muualle sopinut.

Mukavaa maanantaita!!!

Les Cotrions kirjoitti...

What a nice room you share with us! Lovely details and memories!
Hope you had a wonderful women's day!
Wish you a nice week!
Vale

Louise kirjoitti...

Vanha musta kirjoituskone ja muu rekvisiitta pöydällä on ihana! meillä ihan sama juttu -mies ei kyllä lue blogia, tosin en ole kieltänyt mutta kiinnostus puuttuu kyllä täysin :O) Hyvää alkanutta viikkoa!

Carola kirjoitti...

Löysin tieni tänne blogiisi ensimmäisen kerran. Ihania juttuja täällä :)
Upea valoisa ja kaunis koti teillä!
Mukavaa alkanutta viikoa sinulle :)

Mitt hvite hus kirjoitti...

Takk for hyggelig hilsen hos meg.. kosleig blogg du har..

Klem Kerstin

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Louise! Tykkään tehdä tuollaisia somistuksia. Joskus ne jäävät paikoilleen ja joskus ne puretaan kun on otettu kuvat.

Kiitos Carola! Mukavaa kun löysit blogiini ja pidät siitä. Vierailin myös blogissasi ja jäin toiseen lukijaksi.

Thank you Vale! This is my husband´s workroom. There are some old goods but it is´t intresting room.

Thank you Kerstin for visit and comment.


Aurinkoisia viikonpäiviä kaikille!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.