maanantai 19. huhtikuuta 2010

Tunnustus ja kirpputorikäynti

 

Näin komeasti helmililja kukkii vielä makuuhuoneen parvekkeella. Tai kaksihan niitä oikeasti siellä on ja lisäksi pitkä ruukku perunanarsisseja. Parvekelasit ovat sen verran kuitenkin tiiviit, että tuoksu on voimakas parvekkeella.

 

Kävin tänään läheisellä Fida-kirpputorilla, mutta saalis jäi kovin mitättömäksi. Löytyi sieltä hyvänkokoinen 50-luvun käsityökoppa. Pienen korin olen joskus vuosia sitten ostanut ja harja on vasenkätisen pöytäharja Mököstä ja Lurusta. Joku kumma minua viehättää noissa käsityökoreissa. Meillä on jo yksi iso parvekkeella ja siinä on kantokahvakin. Sen olen maalannut valkoiseksi ja liimannut tekemäni kangasruusun sen kylkeen. Ruusun ohje on Tilda kirjasta. Mietin kovasti maalaanko nämäkin valkoiseksi. Uuden korin muoto on minusta kaunis.

 

Eurolla löytyi Alessin servettiteline. Muut on ostettu sisustusmyymälästä. Sitruunapuserrin on ihan toimiva, mutta sen pienempi versio oli vain pakko ostaa, kun oli niin söpö.

 

Jonkinlainen paahtoleipäteline tarttui myös hyppysiin. Sen väleihin mahtuu hyvin pienet luonnoskirjani. Ovatpa sitten esillä muistuttamassa olemassaolostaan. Joka päivä täytyisi piirtää vähän.
Minulla on pitkälti toistakymmentä erikokoista luonnoslehtiötä/-kirjaa. Isoin on A3 ja sitä käytin viimeisen akvarellikurssin aikana. Se mahtuu juuri ja juuri isoon nahkasalkkuuni. Lomilla kuljetan pieniä lehtiöitä mukana, kulkevat vaikka käsilaukussa mukana. Luonnoskyniä kuljetan sikarikotelossa. Piti ostaa 1 paksu sikari, joka oli metallikotelossa. Sikariparka joutui roskiin.


Tälläisen ihanan mieltä lämmittävän tunnustuksen sain Sarpalta blogista Valkoisten ruusujen koti. Monet kiitokset Sarppa!!
On aina niin vaikea laittaa tunnustuksia eteenpäin ja tällä kertaa laitan sen ainoastaan yhdelle. Ainosofia on ansainnut piristystä, koska Islannin tulivuoren mustat tuhkapilvet estivät matkan Pariisiin. Kuvassa on hienot valkoiset pilvet, jotka toivottavasti tulevat pian mustien tilalle.


Lukijamäärä on nyt 100. En olisi kyllä ikinä uskonyt , että saavuttaisin tuollaisen mahtavan määrän. Sadas lukijani on Nina blogista Kodin sydän. Ninalle lähtee pieni lahja, kunhan saan osoitteen!

Kiitoksia uudet sekä vanhat lukijani, kommentoijat ja vierailijat!!


Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille teille :)

18 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

Kaunis helmilija!Ja kivat korit!:)Maalaa vain valkoiseksi,itsekin olen kaikki korini maalannut valkoiseksi,heh!:)

Mukavaa viikkoa!

Elsa kirjoitti...

Minulla on viime aikoina ollut tuota korihimoa, toivoisin löytäväni vanhempia koriyksilöitä... Hienoja ovat Sinun korilöytösi!

Ja tunnustus tuli ihan oikeaan osoitteeseen, olet sen ansainnut!

Elsa kirjoitti...

Minulla on viime aikoina ollut tuota korihimoa, toivoisin löytäväni vanhempia koriyksilöitä... Hienoja ovat Sinun korilöytösi!

Ja tunnustus tuli ihan oikeaan osoitteeseen, olet sen ansainnut!

Eva-Liisa kirjoitti...

Minä en oikein ole innostunut koreista, ainakaan noista kaupan koreista, olisi kiva saada joku sellainen vanhan ajan vasu, jonka on joku käsityöläinen tai harrastaja tehnyt. Yksi pieni vasu mulla on , mutta haluaisin ison.

Mutta nuo sinun korit on kauniit. Niillä on hatut ja kaikki kauniit muodot. Muitakin kivoja juttuja olet löytänyt.

Mukavaa illan jatkoa.

Tytti kirjoitti...

Hienoja löytöjä ihanat korit.
Onnittelut tunnustuksesta..

Tuire kirjoitti...

Onnea sadasta lukijasta ja tunnustuksesta!
Olisipa hauska nähdä piirrustuksiasi.

Vekarus kirjoitti...

Ihanan korin olet löytänyt, se on todellakin kauniin muotoinen!

Krisse kirjoitti...

Löytö tuo kori...ihan kaunis tuonkin värisenä...

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kauniit korit! Minäkin niitä yritän metsästellä mutta ei tunnu oikein löytyvän.

Miia kirjoitti...

Kauniit korit! Ja nuo Alessin sitruspusertimet ovat niin hienot! Enpä tiennytkään, että niitä on tuollainen pienikin, se on tosi suloinen!

JaanaElina kirjoitti...

Kivat korit olet löytänyt,myös muita hyviä ostoksia.
Itse tykkään myös koreista,ostin Tiimarista ison kasan koreja,möivät 0,50 senttiä/kpl.Väriltään ovat monenlaisia,mutta ajattelin maalata ne valkoiseksi ja tehdä muutamiin kauniin kangasvuoren.
Onnea tunnustuksesta ja sadasta lukijasta.
Mukavaa päivää=)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Onnittelut lukijamäärästä!

Minulla on sama intohimo tuohon vanhaan koritavaraan. Jotenkin se on niin paljon "aidompaa", kuin nykyinen kiinan sarjatuotanto!

Tiistai-iloa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Sarppa! Luulen, että kunhan tokenen, niin korit saavat valkoisen värin.

Kiitos Elsa! Mukavaa, että sinulla on samoja mieltymyksiä. Minä pidän noista 50-lvun koreista erityisesti.

Kiitos Liisa! Sellaiset vanhat vasut ovatkin ihania. Minulla on 1 keskikokoinen parvekkeella täynnä keltanarsisseja. Myös vanhat pärekopat ovat ihania.

Kiitos Tytti ja Vekarus! Itsekin pidän korin muotoa erikoisena ja kauniina.

Kiitos Tuire! Tuo 100 lukijaa on minulle kyllä aivan uskomaton määrä. Samana päivänä tuli 6 uutta lukijaa, mukaanlukien sadas ja voitin kaksissa blogiarvonnoissa. Melkoinen päivä.
Voisin joskus kuvata noita luonnoksiani ja tehdä niistä postauksen. Vai saankohan päälleni ryöpyn inhottavia kommentteja. Täytyy miettiä.

Kiitos Krisse ja Bean emäntä! Joskus tuntuu siltä, että joitain tavaroita kerääntyy määrätyille seuduille ja toisia tavaroita taas toisille. Täällä blogeissa sen huomaa helposti toisten kirpparilöydöistä.

Kiitos Miia! Meillekin tuli ihan yllättäen vastaan tuo pienempi sitruspuserrin. Tai en tiedä tekeekö sillä mitään, kun ei olla edes kokeiltu. Mutta oli pakko ostaa kun oli niin söpöliini.

Kiitos JaanaElina! Samaa mieltä, koreja ei koskaan liikaa! Ja nimenomaan valkoisia. Kyllä minäkin omani maalaan, kunhan sille päälle tulen.

Kiitos Uuden Kuun Emilia! Tätä intohimoa taitaa olla liikkeellä! Uusi kulkutauti.


Tiistai-illan iloa teille kaikille!!

Marielisa kirjoitti...

Ihanat ovat nuo käsityökorisi!
Minä olen kans ihan hullu noitten korien perään...aina vain haalin niitä lisää - mitä vanhempi, sen parempi - useimmiten ;)

Kiitos kun muistutit tuon paahtoleipätelineen olemassaolosta, multakin nimittäin sellainen jostain kaapin perältä löytyy käyttämättömänä, mutta nyt se saanee uuden tärkeän viran työpöydältä!!

Mukavaa keväistä viikkoa sinulle!

Ainosofia kirjoitti...

Ulla-Kristiina PALJON KIITOKSIA <3

Jopas jotakin :)

Voin sanoa, että piristi :)

Suloisia koreja sinulla...

keijukainen kirjoitti...

Onnea sinullekin tuosta ihanasta tunnustuksesta. Ja onnea huimasta lukijamäärästä, kiva idea muistaa sadatta pienellä lahjalla!
Ihania ostoksia olet tehnyt..

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Marielisa! Meitähän on oikein enemmänkin käsityökorien kerääjiä. Ne vaan ovat niin ihania.
Paahtoleipätelineet ovat hyviä vanhojen valokuvien, kirjeiden, korttien ym. telineiksi.

Kiitos Ainosofia! Minua niin harmitti puolestasi se matkan peruuntuminen, että et uskokaan. Laiha lohtu tuo tunnustus, mutta halusin sen kuitenkin piristykseksi sinulle antaa.

Kiitos Keijukainen! En oikein itsekään usko todeksi tuota lukijamäärää. Minä tykkään jakaa lahjoja ja välillä pitää keksiä oikein syy, että saa antaa lahjan.

Mukavaa myöhäisiltaa teille!!!

Heidi kirjoitti...

Heidi se myös kävi täällä lukemassa sinun kivoja juttujasi taas. Mukavia löytöjä <3

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.