perjantai 16. huhtikuuta 2010

Vääränväriset tuolinhuput - myyntiin!

 

Eilen oli viimeinen kerta akvarellikurssia ja nyt on takki jotenkin tyhjä. Sanoin eilen jollekin, että hyvä kun loppuu tältä erää, kun ei tullut onnistuneita töitäkään.
Mutta kyllä siinä menettääkin. Kaikki tutut kurssikaverit jäävät pois elämästä ensi syksyyn saakka. Silloin taas sama vanha jengi yrittää epätoivoisesti päästä samalle kurssille. Kurssi on parissa minuutissa täynnä.
Syksyyn mennessä on unohtunut epäonnistuneet työt, maalaamisen vaikeus, hitaus luonnosten piirtämisessä alastonmallista(2-3min valmis työ) ym ym mitä on manannut moneen kertaan kurssin aikana.
Voi kun osaisi suhtautua asiaan yhtä positiivisesti kuin eräs kanssasisar kurssilla.
Hän tuli eilen kehystämön kautta ja joku kysyi, että onko hyviä tauluja? "Tietenkin, olenhan minä ne itse maalannut"! Hienosti sanottu ja heti tuli hyvä olo.


 

Kävimme eilen illalla ostamasssa KodinYkkösessä 2 valkoista metalliamppelia. Siellä oli lisäksi kauniimpia valkoisia orvokkiamppeleita, kuin ne jotka ostimme aikaisemmin. Olihan niitä ostettava myös.
Siemenhyllystä löysin valkoista Mustasilmäsusannaa ja valkoista Tuoksuhernettä. Muistin laittaa tuoksuherneet likoamaan vasta tänä aamuna, joten kylvöhommat jäävät huomiselle.

 

Vuosi sitten kun ostimme tämän ruokailuryhmän Ikeasta, niin tuoleihin varauduimme kaksilla valkoisilla päällisillä ja jostain kumman syystä tälläisillä kukallisilla.
Olisin halunnut mustavalkoiset, mutta mies piti päänsä. Tänään kiskoin valkoiset pesuun ja ajattelin kokeilla kukallisia tuolinhuppuja. Enkä tykkää yhtään. En vaikka kävisin mistä suunnasta katsomassa.

 

Samaa sarjaa on vielä 3 pitkänmallista tyynyä.

Kiinnostaako ketään ostaa nämä Ikean Hendriksdal-tuolien huput ( 6kpl ) ja 3 tyynynpäällistä. Tuolinpäälliset pysyvät napakasti paikoillaan. Tyynyt on juuri otettu pakkauksesta samoinkuin tuolien huoput, eikä niillä ole istuttu. Jos jotakuta kiinnostaa, niin hinta olisi 40€ + postikulut. Jos hinta tuntuu liian korkealta, siitä voidaan neuvotella. Allergisille tiedoksi, että meillä ei ole lemmikkieläimiä eikä meillä tupakoida.


 



10.000 kävijämäärä on ohitettu ja KIITOS siitä kuuluu teille lukijani, kommentoijani ja vierailijani!!! En olisi ikinä uskonut, että blogissani käy noin valtava määrä ihmisiä katselemassa, lukemassa tai kommentoimassa. Olette ihania joka ikinen :))

Arvontaa järjestetään tässä lähiaikoina, kunhan keksin palkinnon. Mitään omatekemää ei nyt ole, joten pitää tyytyä kaupan tuotteisiin.



Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua kaikille!!!

15 kommenttia:

sarppa kirjoitti...

Kauniita orvokkeja ja krysanteemi!:) Itsekin ostin valkoisen krysanteemin,mutta siinä ei ole noin kauniin isoja kukkia.

Kauniit on tuolinhuput.Itse olen etsinyt valkoisia tuolinpäällisiä,nuo ovat ehkä liian romanttiset meille.

Eva-Liisa kirjoitti...

Voi siskoseni, nuo ruusuiset eivät sovi sinun makuusi ollenkaan, jos sallit minun lausua mielipiteeni! ja vaikka minä tykkään romanttisesta sisustamisesta, ei nuo minunkaan makuuni ole.

Olisipa nyt joku jolla olisi tuo tyyli ja saisit kaupaksi, hinta ei ole ollenkaan paha.

Toidätkö siskoseni, ajattelin just ennenkuin tänne tulin että laitan orvokkeja kaakkuvuokaan, ja niihän täällä jo orvokit oli nätisti vuokassa:)

Hyvää viikonloppua.

Ida Maria kirjoitti...

Minakin ihailin orvokkejasi =).
Oikein mukavaa viikonloppua!!!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kuulostaa minusta siltä, että olit tuon maalauksen suhteen liian ankara arvosteluissasi! :)
Totta tosiaan, että harrastusten jäädessä kesätauolle myös monet ihmissuhteet jäävät tauolle.

Minä olisin joskus halunnut tuon ruusupäälisen sohvaan. Voit kuvitella, että mies ei innostunut :D

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Sarppa! Ostelen jatkuvasti lisää kukkia parvekkeille. Toivottavasti ei tule takatalvi.

Kiitos Liisa! Voi miten oikeassa olet! En pysty ymmärtämään, miksi ostimme nuo tuolinpäälliset. Minulla ei ole koskaan ollut mitään vastaavaa sisustuksessa. 70-luvulla pakollinen ruskea kausi, sen jälkeen vain valkoista ja mustaa ja nykyään vain pääosin valkoista.
Minusta on hauskaa pitää kukkia kakkuvuuissa.

Kiitos Ida Maria! Orvokit ovat kauniita. Eivät ne kesällä meillä pärjää, on liian kuuma. Mutta tähän aikaan parveke on niille passeli.

Kiitos Uuden Kuun Emilia! Sinulla oli fiksu mies sen sohvan suhteen.
No, jos täällä ei kukaan ole kiinnostunut, niin vien koko höskän kirpputorille.

Mukavaa perjantai-iltaa teille!!

Elsa kirjoitti...

Orvokit vuoassa ja kannussa on kiva ja kaunis idea!

Toivottavasti saat päälliset kaupaksi.

Mukavaa viikonvaihdetta!

Hurmioitunut kirjoitti...

Kiva vinkki tuo kakkuvuoka laittaa kukka-asetelman alle. Pitänee testailla minunkin,kaapista löytyy jotain vanhoja kakkuvuokia :)

Miia kirjoitti...

Minulla on mummoni peruja oleva alumiininen kakkuvuoka odottamassa nimenomaan orvokkeja. Pääsevät paraatipaikalle ulkoportaille. :) Hyvää viikonloppua!

Olivieno kirjoitti...

Kauniisti laitetut kukat! Hienot tuolinpäälliset, voi kun ne sopisivat jollekin, eikä ole hinnalla pilattu!! Laita huutonettiin?!

xxxxx kirjoitti...

Ihanathan nuo ruusulliset tekstiilit ovat, mutta eivät vain tosiaan sovi teidän kotinne tyyliin;-) oikeassa olet. Mutta saavat taatusti arvoisensa kodin huutiksen kautta!

Ja ruokailuryhmä on ihana- vieläkö tuota saa Ikeasta?

Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

Anastasia kirjoitti...

Söpöt nuo orvokit uuden elämän saaneissa astioissa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihastuttavia kukkasia, orvokin niin kauniita.

Mukavaa viikonloppua!

Karita

-sari- kirjoitti...

Voi, minusta noi tuolinpäälliset on aivan ihanat! :D Harmi ettei mulla ole niille tarvetta, kun ei ole Ikean tuoleja.
Hymyilytti orvokkisi, mulla nököttää tossa ihan samanlaiset odottamassa ulospääsyä! Orvokit on ihania!
Tiedätkä, että mun tuoksuherneet likoavat edelleen...itävät jo reppanat vedessä. Tänään ne pääsee multaan! Siemeniä voi myös hioa hiekkapaperilla "raidan" vastakkaiselta puolelta itämisen nopeuttamiseksi.

Aurinkoista viikonloppua! :)

Mari kirjoitti...

Voi kun ihania kuvia jälleen! Minusta nuo päälliset ovat kauniit :) Mukavaa viikonloppua!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Elsa! En enää myykään päällisiä, ompelen niistä jotain muuta.

Kiitos Hietzu! Minusta kukat ovat kauniita kakkuvuuissa.

Kiitos Miia! Istuta vaan vuokaan orvokkeja ja hyvä tulee!

Kiitos Olivieno! Ompelen tuolinpäällisistä jotain jo valmiiksi mietittyä. Selviää aikanaan blogissa.

Kiitos Aamunkukka! Eivät todellakaan sovi tuolien päällisiksi meille! Enkä enää aio niitä myydä, ompelen jotain. Kangasta niissä on paljon ja se on tukevaa puuvillaa.
Luulisin, että Ikeassa on tuollaisia tuoleja ja pöytiä vieläkin. Eivätkä ne ole hinnalla pilattuja.

Kiitos Anastasia ja Karita! Orvokit ovat kevään lempikukkiani.

Kiitos Sari! Tuolinpäälliset saavat uuden elämän, kunhan saan aikaiseksi ja aloitan ompelemisen.
Täytyisiköhän minunkin antaa tuoskuherneiden vielä olla vedessä, ette istuta niitä väärin päin, kuin tavallisia herneitä tässä alkutalvesta!!

Kiitos Mari! Päälliset pääsevät vielä uuteen virkaan!


Oikein leppoisaa lauantaita teille!!!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.