maanantai 2. marraskuuta 2009

ARVONTA tulossa ...

Viikonloppuna tietokoneeni sippasi ja nyt on keskusyksikkö viety hoitoon. Vasta kahden viikon jälkeen saan sen takaisin. Kirjoittelen kuitenkin miehen kannettavalla, mutta kuvia en pysty laittamaan ainokaistakaan. Tässä ajassa saan jo valmista käsitöistäni ja tuunauksistani, joten lupaan kuvia heti, kun saan oman koneeni kuntoon. Sen jälkeen voisin järjestää ARVONNAN jostain kivasta valmistamastani tuotteesta. Pellavaa, valkoisiksi maalattuja puutavaroita, sabluunalla painettuja tekstejä niihin ym. Jotain tälläistä palkinto sisältää. Nyt ovat kaikki työt olleet tauolla, kun lapsukaisia oli neljä päivää hoidossa ja kylässä. Joten seuratkaa, mitä saan valmiiksi. Silloin voi myös esittää toivomuksia
palkinnon suhteen.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!

5 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Arvonnat ovat mukavia! Sitä odotellessa... :)

Marielisa kirjoitti...

Onnea uudelle blogillesi!!

Kotinne on kaunis ja ihania kuvia olet ottanut sieltä :)

Tervetuloa vastavierailulle blogiini Elämänpyörässä - siellä meneillään 1v-synttäriarvonta!

Miia kirjoitti...

Voi ihanuutta! Jokohan osaan tänne oman kommenttini jättää.. =)t.miia (miten saa nimimerkin vai vaatiiko se oman blogisivun..?)

Miia kirjoitti...

No nythän se tuli oikein etunimen kanssa. Ihan hyvä! Uusia kuvia ja tekstejäsi odotellessa!!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hei Miia! Käyhän vilkaisemassa usein tätisi blogia. Ja ainakin sitten, kun saan jälleen laitettua niitä kuvia.

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.