keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Hopeaa ja uushopeaaKirjoitukset vain harvenevat näköjään ennen joulua. Minulla kiireet helpottavat ensi tiistain jälkeen. Kuviakaan ei ole oikein mitä ottaa, joten keksin hopea-uushopea-köyhänmiehenhopea teeman. Alpakkakulhossa on RM:n iso sydän, Stocmannilta ostettu tämän vuoden kuusenkoriste, pari hattuneulaa, Stocmannilta ostettuja "kristalleja" ja Raija Rauanheimo-Kojosen rintaneula. Hänen pienet keramiikkataulunsa ovat ihania. Ostin viime viikolla Riviera Maisonin 2 pientä köyhänmiehenhopeista tuikkukuppia, jossa luki Merry Christmas kyljessä ja 2 kynttiläkoristetta, jossa oli valkoisia helmiä. Poltin tuikkuja ja yhtäkkiä kuului kamala pamaus ja lasinpalat lensivät pöydällä parinkymmenen sentin päähän. Onneksi olin samassa huoneessa. Itsenäisyyspäivänä ajattelin laittaa kynttiläkoristeet paikalleen kahteen valkoiseen paksuun kauniiseen kynttilään. Ensimmäinen oli ok, mutta kun olin painanut toisen paikalleen, niin koriste tipahti pöydälle ja tappi vain jäi kynttilään. Tosi huonoa tuuria. Vein risat tavarat kauppaan ja ostin tilalle sen kulhossa olevan sydämen, samanlaisen kynttiläkoristeen ja ensi vuodeksi ihanat numerot adventtikynttilöihin. En aio enää polttaaa tuikkua ehjäksi jääneessä kupissaa.Tässä sitten oikeaa hopeaa, joka kaipaa surkeasti kiilloittamista. Vaateharjassa kaikkien koukeroiden keskellä lukee Karl ja harjalla on hieno lasinen, hopeakantinen kotelo. Hiusharjat ovat myös hopeaa, siistejä ja kauniita. Kaikki on huudettu Huutonetistä. Kuvat vaan ovat niin turkasen huonoja. En osaa yksinkertaisesti filmata, vaikka kamera ei ole ihan halvimmasta päästä.Sääli, että pieni hopeinen kynä on kellahtanut, eikä näy kaunis teksti Helmi 7/5-39. Mustekynä on mielestäni upea koukeroisine alaosineen. Pieni rasia, jossa on mustekynän teriä, on peltiä tai vastaavaa. Mutta terät ovat jänniä sisällä. Mustepullo on erikoinen, "lepuutuskorkkeineen". Täytyy kirjoittaakin joulukortit tuolla mustekynällä, jos vain muistaa.Olen eilen ja tänään laittanut hallintapaneelin kautta viestejä niille lukijoille, joilla ei ole e-mail osoitetta blogissaan. Niihin ei ole tullut yhtään vastausta, en tiedä miten se systeemi toimii. Sähköpostiin laitettuihin viesteihin on tullut vastauksia. Eli kysymys on lupauksestani toimittaa pienen pieni muistaminen niille, jotka ovat tähän mennessä ilmoittautuneet lukijoikseni. Aikaa ilmoittaa nimensä ja osoitteensa on 14.12 asti. Eli jos joku huomaa tämän, niin voi laittaa tietonsa blogissani olevaan e-mail osoitteeseen.

Kiitokset vierailijoille ja lukijoille ja kommentoijille!!

Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Halauksin Ulla-Kristiina

8 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Kyllä ovat ihania nuo sinun tavarasi!!!
Harjat ja tuo mustekynä ihan yliveto!!:)
Kyllä sillä kelpaa joulutervehdykset kirjoittaa;)

Mullakin on tunne, että päivät ihan juoksevat...:)
Blogeissa käynti on vähän harventunut, vaikka en toki teitä unohda:)

Oikein ihanaa loppuviikkoa sinulle!

Ps. Kamalaa tuollainen "räjähtely", tuikkujenKIN kanssa täytyy olla varovainen, valvoa!

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Hei Ulla-Kristiina,

käyn harvemmin tuolla blogimeilissä ja eilen vastailin sinulle. Kiitos kovasti! Kerrothan , jos meili ei tullut perille.

Joulunalus on niin täynnä puuhasteluja, että blogiaktiivisuus kärsii.
Ihania löytöjä ! Ja hui noista paukahtelevista tuikkukupeista.

Mukavaa joulun odottelua!

LENNU kirjoitti...

Hei Ulla-Kristiina!

Kiitos paketista!!!!
Kaikkea kaunista on taas kuvissasi. Nuo hopeiset kampausvälineet ovat ihania. Sitten kun saan ostettua "hienomman" kampauspeilipöydän, niin lähden etsimään tuollaisia koristuksia siihen pöydälle.

Peltinen suklaarasiakin on aivan hurmaava.

Terkuin Lennu

LENNU kirjoitti...

Ai niin se piti sanomani, että e-mail näkyy profiilissa, jos ei ole haltija sitä poistanut sieltä.

Louise kirjoitti...

Paljon pientä ihanaa ensimmäisellä kuvalla! :O)

virva kirjoitti...

Ihana enkelitötterö! :)
Täytyypä laittaa sulle tietoa,
söpö ajatus sinulla!

Marge kirjoitti...

Blogissani olisi sinulle jouluinen yllätys....;)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!
Sari, meilisi tuli perille.
Lennu, kiitos neuvosta. En vain saa kaikkien lukijoideni blogeja selville, että näkisin onko siellä e-mailia.
Laita vaan tietoa tulemaan Virva. Louiselta olenkin saanut jo e-mailia.
Marge, kiitos jouluyllätyksestä! Mitenkähän osaan toimia sen kanssa, on nääs ensimmäinen minulla. Yritän saada viikonloppuun mennessä jotain sen hyväksi.

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.