torstai 10. joulukuuta 2009

PIKKURUINEN LUKIJALAHJA BLOGINI LUKIJOILLEOstin kirpparilta punavalkoruutuisen pöytäliinan ihan kokeeksi, kun maksoi vain 1,5€.
Ja miten se sopikaan hyvin tämän kaiken valkoisen joukkoon. Se on oikein piristävä.
Ja hyasintti pääsi ikkunanlaudalta takaisin pöydälle.Tämä vanha sillipurkki on kulkenut mukanani lapsuudenkodista asti. Se luo kauniita varjoja, kun siinä polttaa tuikkua.Laitoin tänään olohuoneen ikkunoihin roikkumaan tuikkulyhtyjä. Ne roikkuvat vanhoista sängynjousista tehdyistä "roikottimista". Ostin niitä Verhoomosta ja huomenna pitää hakea lisää. Maksavat 1€ kpl ja niihin on kierretty vielä vahvistukseksi rautalankaa. Ovat niin ihanan romuluisia. Yritän päivällä saada sellaista kuvaa, jossa roikottimetkin näkyvät. Nyt on varmaan huomenna valoisampaa, koska tänään satoi LUNTA!!! Vähän, mutta maa valkoisena. Ihanaa!Tässä meidän joulukuusi viime joulun aikoihin. Sama kuusi tuodaan ensi viikonloppuna mailta parvekkeelle. Siis muovia, ei aito kuusi. Mutta kuusi kuin kuusi ja Prinsessa on saanut luvan koristaa. Se on kuulemma maailman ihaninta hommaa, niinkuin moni muukin asia.

KAIKKI LUKIJANI, JOTKA HALUAVAT PIENEN PIENEN MUISTAMISEN ELI PIKKURUISEN LUKIJALAHJAN, NIIN LAITTAKAA TULEMAAN NIMENNE JA OSOITTEENNE. AIKAA ON 14.12 ASTI. Hallintapaneelin kautta laitetut viestit eivät ole menneet perille!! En ole saanut selville kaikkien lukijoideni blogien nimiä, joten en pysty sieltä katsomaan onko s-postiosoitetta. Ja 14.12 mennessä!!!

Kiitokset jälleen vierailijoille, kommentoijille ja kahdelle uudelle lukijalle!!!


Hyvää loppuviikkoa kaikille!!!

7 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Hei Ulla-Kristiina...
Kaikkia kivoja ideoita sitä löytääkin kun näitä teidän ihania blogeja lukee. Terveisin Nina

Elmiira kirjoitti...

Sinulla on kotonasi kaikkea ihanaa ajanpatinoimaa tavaraa:)

Pajupirtti kirjoitti...

Kaikkea sitä kekseliäs immeinen keksiikin.Sänkyjouset? hmm.Odottelen kuvia.

Marge kirjoitti...

Hei ystävä!

KIITOS!!!:))
Laitoin sulle sähköpostia...;)))

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Nina, ideoita minäkin katselen toisten blogeista. Kaikkea mukavaa löytyy silloin tällöin.
Elmiira, rakastan kaikkea vanhaa. Mitä ruostuneempi, sitä parempi. Meidän asunto on sekoitus uutta valkoista, vanhaa valkoista ja puunväristä oikein vanhaa.
Pajupirtti, laitan huomenna kuvia sängynjousista. Meillä on niitä roikottimia nyt 20 kpl, ostin lisää 10 kpl tänään.
Marge,kiitos meilistä. Olen vastannut sinulle.

sylvia kirjoitti...

hei.
wow, hadde du snø, dens så vakkert med snø ..
 og takk for at du sender meg en gave,
 så hyggelig av dere .. Jeg skal sende deg en e-post i morgen,
 Jeg Whish deg en god natt min Frend.
 Klemmer fra Sylvia

Mari kirjoitti...

Minäkin laitoin mailin sinulle :) Ihana tuo sillipurkki, tosi kaunista valoa antaa!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.