sunnuntai 22. marraskuuta 2009

ARVONTA SUORITETTU

Arvontaan osallistuneita oli yhteensä 44 henkilöä ja kaksoisarpojen kanssa arpoja tuli yhteensä 56 kpl. Arvonnassa Onnettarena oli rakas Mieheni, joka poimi ensimmäiseksi arpalipuksi 28. kommentin, joka oli Piitun - blogista Elämän helmiä. Paljon onnea ja ensimmäinen palkintohan oli tyynynpäällinen. Toisen palkinnon eli maalatun kenkälestin voitti kommentti no 9, joka oli Hannukan - blogista Kotia kohti.
Paljon onnea myös hänelle.

Tämän lisäksi, että tänään on meillä arvottu, olen myös möhlinyt pahasti sähköpostiosoitteeni kanssa. Yritin saada toista s-osoitetta tähän blogiin ja nyt ilmeisesti vanhani on hävinnyt posteineen päivineen jonnekkin bittiavaruuteen. Tähän blogiini pääsen vanhalla s-osoitteella, mutta en tiedä jatkosta, kun tämän suljen. Tein uuden s-postiosoitteen " kattojenyli@gmail.com ". Arvonnan voittajat, Piitu ja Hannukka yrittäkää laittaa siihen osoitteeseen yhteystietonne, että saadaan paketit postiin.

Nyt ei ehdi enempiä jaaritella, täytyy alkaa miettimään Miehen kanssa tätä sähköpostijuttua oikein kunnolla.

Kiitokset kaikille Arvontaan osallistuneille, vierailijoille ja lukijoilleni!

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille !

5 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Onnittelut voittajille!

Eeva kirjoitti...

Heip,
blogilistalta bongasin blogisi ja piristit masentavaa sunnuntaipimeää ihanalla sivullasi. Enkeleitä sulle!

-Eeva

Pajupirtti kirjoitti...

Onnea voittajille myös Pajupirtistä.

Hannukka kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa, voitin! En olekaan ennen blogiarvonnassa voittanut, ja miten kaunis palkinto!

Piitu kirjoitti...

Kiitos palkinnosta, tänään sain sen haettua :) Jopa mies kehui, että onpa hienoja, kävipä mäihä (meillä) :D

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.