maanantai 16. marraskuuta 2009

Jouluvaloja ja Huutonettiä

Ensimmäisenä kiitettävä Elsaa, koska hänen bloginsa kautta on kulkeutunut paljon vierailijoita ja lukijoiksikin jääviä minun blogiini! En tiedä miten kiittäisin!?
Ja toiseksi Elsa ; Onnea!!!

Tänään on taas ollut masentavan pimeä päivä ja lumet sulaneet pois. Olen laittanut Huutonettiin myyntiin niitä tyynynpäällisiä ja kengänlestejä ja lisää tulee, kunhan ehdin. Piti aloittaa jo paljon aikaisemmin myynti siellä, mutta ollaan taas jälkijunassa. Aikaahan siihen menee, kun niitä sinne kirjoittelee, mutta toivottavasti joku huutaa niitä sieltä. Omat nurkat ovat aikalailla täysiä ja eroon niistä pitäisi päästä, kuten monesta muustakin tavarasta. Käytin samoja valokuvia, kuin olen täälläkin näyttänyt. Jos jotakuta kiinnostaa tavarat, joita siellä kaupittelen, niin julkistan sitten myyjätunnukseni täällä. Olen joskus vajaa vuosi sitten myynyt vaatteita, kirjoja ym, mutta en koskaan käsitöitäni. Olen kenkä-ja laukkufriikki ja niitä myin ihan hyvin. Varsinkin laukkuja, jotka olivat erikoisia ja yleensä ulkomailta ostettuja.


Eilen meillekin laitettiin jouluvaloja, siis valosarjoja parvekkeille ja sisällekin.
Sisällä ne joutuivat Riihimäen lasipurkkeihin ja pariin hurrikaaniin. Onpas heti niin tunnelmallista. Olen jouluihminen viimeisen päälle ja nautin jo tästäkin täysin siemauksin.

Kiitokset jälleen vierailijoille ja arvontaan osallistuneille!

9 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Kiva että minusta on ollut apua. Kiitoksia onnitteluista! Onneksi synttärit on ainoastaan kerran vuodessa ;), niin ei tarvitse muistella ikäänsä kuin kerran vuodessa.

Nyt taidan mennä kuikuilemaan huuto.nettiin.

Terveisin, Elsa

sylvia kirjoitti...

hei,
 stikker innom følger din blir å, med å har blitt på din utlodding,
Koselig blogg du har.
 Ha en hyggelig kveld.
 Koselig du ble med i min utlodding.
 Klem fra Sylvia

Pajupirtti kirjoitti...

Lasipurkeista sa tosi kauniin tunnelman kynttilöineen.Sulla taitaa olla niinestä tehty rusetti siinä , vai katsonkos väärin ?
Oikein rauhallinen kokonaisuus.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Kyllä on niinestä tehdyt rusetit lasipurkeissa. Minusta lasipurkit ovat niin yksinkertaisen kauniita kynttilälyhtyjä.

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia <3 Millä nimimerkillä olet huutonetissä?

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hei! Olen siellä nimimerkillä "kurreli", yhtään ei ole huudettu, sitäkin enemmän käyty katsomassa. Mielestäni hinnat eivät ole korkeat, mutta täytyy tarkistaa sitten, kun huutoaika umpeutuu.

Sabrinaesse kirjoitti...

Hyvä Ulla-Kristiina Sain ihanan paketin.suklaalla, saat lahja.Toivotan teille hyvää joulua ...Jos lumi menee pois, lähetän sinulle ajatellut Italiassa.Hei, kiss

Sabrinaesse♥ kirjoitti...

I sent the package! Greetings

Sabrinaesse♥ kirjoitti...

happy Valentine's day!!!!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.