keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Parvekkeet talvi-ja joulukuntoon

Tänään oikein nautiskellen järjestin olohuoneen parvekkeen talvi&joulukuntoon. Ompelin valkoiset tyynynpäälliset ja korituoli sai lampaantaljan päälleen. Meillä oli muovipusseissa kuusen-ja männynoksia, oli puolukan-ja mustikanvarsia. Torilta olin ostanut vielä katajaa ja sammalta. Niin ja ruusunoksia punaisine kiulukoineen oli paljon. Sain mielestäni oikein hienoa jälkeä aikaiseksi. Vielä kun Mies ehtisi laittamaan jouluvalot sykkyrälle amppeliin. Makuuhuoneen parvekkeelle, joka on Prinsessan nimissä, vein sinnekin havuja ruukkuihin ja käpyjä ja kiulukoita. Mitähän Prinsessa sanoo, kun hän on parvekkeen jo oman makunsa mukaan laittanut joulukuntoon.
En sitten ehtinyt/jaksanut painaa kuin 2 tyynynpäällistä ja jotain pientä sälää tuli painettua. Se on aika hidasta tuollaisen tyynynpäällisenkin painaminen.

Huomenaamulla jatketaan ja iltapäivällä onkin sitten lähdettävä akvarellikurssille.

...mutta nyt sänky kutsuu, olen herännyt klo 4.30 tänäaamuna. Öitä kaikille!

4 kommenttia:

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitokset Kirsille liittymisestä lukijaksi. Muistan sinua siitä pienellä lahjalla.

Marge kirjoitti...

Oi, kuulostaa hienolta, tuo parvekkeenne!!:)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Marge!Laitan huomenna kuvia parvekkeistakin. Toivottavasti saan keskusyksikön takaisin huomenna. Huomenna tulee siis Paaaaljooon kuvia!

Mari kirjoitti...

Kuulostaa ihanalle <3 Kuvia odotellaan :)

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.