torstai 5. marraskuuta 2009

Innostusta riittää vaikka muille jakaa

Niin se hurahti tämäkin päivä. Aurinkokin pilkisti vähän aikaa päivällä, mutta lunta ei vain näy. Vanhat sulivat pois ja keli nollassa.
Olen innokkaasti painanut kankaita. Pari valmista tyynyliinaa sai Pariisilaisen kahvilan osoitteineen koristeekseen. Pellavalle painoin erilaisia tekstejä ja osoitteita ommeltavaksi. Tein kaikki eilen ostamallani luumun värisellä kangasvärillä. Sopii pellavalle hyvin, mutta käy kyllä valkoisellekin kankaalle. Olen maalannut yhden vanhan kirjan kannet valkoiseksi ja painoin siihen Amor Vincit Omnia. Siinä väri näytti oikein viininpunaiselta, enkä pitänyt väristä. Mutta kaikkea pitää kokeilla.
Nyt taitaa olla aika kerätä kamppeet kasaan huomista varten. Se on huomenna jo perjantai ja jälleen viikonloppu edessä. Kyllä aika rientää nopsaan.

3 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Heissan!
Jostain tupsahdin blogiisi. Huomasinkin, että olet juuri tullut blogimaailmaan, joten tervetuloa!:)
Teillä on kaunis koti ja paljon todella kauniita vanhoja esineitä!!:)
Oiekein leppoisaa viikonloppua sinulle!

Elsa kirjoitti...

Olet ollut ahkera! Kuvia odotellessa mukavaa perjantaita...

Toivotteleepi
Elsa

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Elsa jälleen mielenkiinnosta seurata blogiani!!
Hyvää perjantaita myös sinulle!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.