keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Keskiviikon kankaanpainantakokeiluja ym.

Tänään meillä oli siivouspäivä ja se tietää minulle uloslähtöä, kun siivoojat tulevat. Meillä on ollut onnea löytää pieni, hyvä ja luotettava siivousfirma. Siis kauppoja kiertelemään. Se homma vie jotenkin minusta mehut täysin. Vaikka asumme ihan ydinkeskustassa, niin en käy kuin asioilla kaupungilla. Sain silti sen verran itsestäni irti, että maalasin pientä matkalaukkua, paria kivaa laatikkoa ja kahvimyllyä, josta puuttuu laatikko. Kahvimyllyä voi pitää vaikka tuikkuvarastona, tuikut eivät valu sieltä pois. Pitää taas miettiä tekstejä. Kankaita myös silitin, pellavaa ja puuvillaa. Ja tein kaikenlaisia painatuskokeiluja. Ostin luumunpunaista kangasväriä ja se näyttää ihan hyvältä. Sabluunoita vaan ei saa sellaisia kuin haluaisin. Otan mielelläni vinkkejä vastaan, mistä niitä voi ostaa tai tilata. Donno nettikaupasta tilasin muutamia, mutta haluaisin enemmän koukeroista kaunokirjoitusta muistuttavaa.
Sitten muistutan vielä, että en voi laittaa kuvia ennen ensi viikon perjantaita, koska saan silloin keskusyksikköni korjaajalta. Mutta sitten on luvassa paljon kuvia ja arvontakin laitetaan pystyyn.
Kiitoksia jälleen vierailijoille ja hyvää illanjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

pajupirtti kirjoitti...

Raikasta syyspäivää Ulla-Kristiinalle, uudelle blogituttavalle. Kiitos kun kävit Pajupirtissä.
Veihkolta näyttää tämä sinunkin blogisi.Kuvia odottelen innolla samoin tekstikokeilujasi.
Ihana tuo sinun parveke.
Terveisin Kaisa

Riikka kirjoitti...

Heippa Ulla-Kristiina,
tässä tälläinen pikapostaus,kun täytyy mennä lapset herättelemään koulutielle...
Kiitos,olit käynyt meillä kylässä:).Vastavierailulle tietenkin tulin ja varmasti uudelleenkin,kaunista ja ihanan valoisaa.Kuviasi on ilo katsella!!
Mukavaa talven odotusta sinullekin,
terkuin Riikka

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.