torstai 12. marraskuuta 2009

Kuvia huomenna

Saan kuin saankin huomenna keskusyksikön korjaajalta! Hienoa! Saan näpytellä ihanaa vanhaa näppistäni, en tykkää kannettavista.

Yksi tyynynpäällinen vielä painamatta tästä satsista ja ehkä huomenna ehdin painaa puuesineisiinkin tekstejä, jos keksin jotain järkevää. Nyt pää tuntuu ihan tyhjältä.
Olen luvannut kymmenelle ensimmäiselle blogini lukijaksi liittyvälle pienen lahjan ja nyt on jo 7 lukijaa kasassa. Olen tosi yllättynyt siitä, kuten myös vierailijoiden määrästä. Kiitokset kaikille!

Tänään olin akvarellikurssilla ja sain ihan kohtuullisen hyvän maalauksen alastonmallista. Olen ollut 3 edellistä kertaa pois, yhden kipeänä ja toiset laiskuuttani. En vain ole jaksanut lähteä.

Täällä on ollut hieno ilma tänään. Pakkasta pari astetta ja lunta maassa ja paksut kerrokset havupuissa. Todella kaunista. Piti kaivaa talvikengät esiin, kun lähdin iltapäivällä kansalaisopistoon Kaupunginkirjastoon. Ja lakki päähän. Aniliininpunainen huopahattu, joka muistuttaa 20-luvun hattuja. Pidän hatuista ja minulla on huovutettuja hattujakin 4 kpl. Eikä yksikään ole tavallinen.

3 kommenttia:

siirisofia kirjoitti...

Innolla odotan kuviasi painetuista tyynynpäällisistä. Itselläkin on maalit, sabloonat ja kankaatkin, mutta en ole vielä toimeksi saanut. Viime vuonna kävin jopa kankaanpainannan kurssinkin, jossa tehtiin omat seulat.

Ira kirjoitti...

Elsass-blogin kautta löysin tänne... Kiva, kun olet aloittanut blogin pitämisen -minäkin olen aika vasta aloittanut ja ongelmia ollut, mutta yritetään selvitä niistä, eikös vaan? ;)

Hyvää viikonloppua sinulle!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Siirisofia, sabluunan kanssa painaminen on ihan hauskaa. Kannattaa kyllä ensin tehdä kokeiluja paljon, silti yllätyksiä sattuu. Minullakin on väri valunut sabluunan alle ja sitä saa sitten yrittää korjata. Minäkin olen käynyt kankaanpainannan kurssin, mutta olen antanut oman seulani pois - ei oikein ollut minun juttuni.

Ira, kiitos kommentista ja erityisesti kiitos liittmisestä lukijaksi. Muistan sinua siitä pienellä lahjalla. Minä olen rohkeasti kysynyt neuvoa ihan alussa, täällä on tosi auttavaisia ja ystävällisiä bloggaajia. Enkä ole itse läheskään selvillä kaikista jujuista vieläkään.

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.