maanantai 9. marraskuuta 2009

Kirpputorilla ja Osto-ja Myyntiliikkeessä

Ihana päivä ulkona tänään. Kävin postissa ja hengitin syvään kirpakkaa marraskuun ilmaa. Ihanaa! No, samassa menivät tietysti pakokaasutkin, mutta mitäs näistä. Muutaman askeleen päässä meiltä on Fida-kirpputori ja näin ikkunassa alpakkaiset kermakon ja sokerikon. Ja sisälle. Vain 4e, siis mukaan. Haarukoiden ja veitsien seasta löysin ihanan teesihdin, joka oli myös alpakkaa ja hinta 2e. Vielä löytyi lasten puuhollanikas, kipsienkeli seinälle ja kipsinen madonna ja lapsi seinälle. Kaikki saavat valkoisen värin pintaansa. Sitten kadun yli ja seuraava koettelemus on ihana Osto- ja Myyntiliike. En pystynyt vastustamaan kiusausta poiketa pikkuruiseen, täpötäyteen myymälään. Nurkassa näin hattulaatikon, joka osottautui 60-luvun matkalaukuksi. Pyöreä ja lyhyt suora pohja. Saatava oli. Ja vielä puinen kenkälesti(ehjä) ja puuvartinen vasenkätiselle tarkoitettu pöytäharja. Viimeviikolla ostin sieltä upean tammisen Rémy Martinin laatikon. Se aukeaa kirjoitusalustaksi,oli lokeroita ja tietysti pullopiilo. Mies ei ole sitä huomannut, vaikka se on laatikostoni päällä. Ajattelin antaa sen joululahjaksi. Pitänee löytää sille toinen paikka. Postista suoraan kotiin ja "uusi" matkalaukku hattuhyllylle. On se hieman liian iso sinne, mutta saa olla toistaiseksi. Sitten laitoin vähän olohuoneen parveketta talvikuntoon ja yksi painamistani tyynynpäällisistä päätyi sinne. Innostuin valokuvaamaan kaikenlaista ja niinpä ompeluhommat jäivät hyvin vähäisiksi tänään. Mutta huomenna aion keskittyä ompelemiseen. Ja pitää tällä viikolla lunastaa muutama lupauskin, joten valmista on saatava.

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille ja vierailijoille kiitokset! Jättäkää ihmeessä kommentteja, että löydän blogeihinne!

4 kommenttia:

Pajupirtti kirjoitti...

Sinullahan on ollut ihana retkipäivä.On kuin olisin ollut mukana kun lueskelin juttuasi.Voin tuntea sen saman innostuksen kun löytää jotain mieluista.Silmillään näkee millaiselta jokin esine tulee näyttämään kun saa maalia pintaan.Olen iloinen löydöistäsi.
Jäämme innolla odottelemaan kuvia.
Suloista lumisateen täyttämää päivää Pajupirtistä.Meillä tulee lunta taivaan täydeltä täällä etelässä.Mieli on iloinen!
Kaisa

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos kommentista! Ihana kuulla, miten pystyt eläytymään toisen tunnelmiin.
Teilläkö on lunta? Täällä sateli illalla vettä ja nyt keli nollassa.
Laitan sinulle tällä viikolla s-postia.
Ulla-Kristiina

Taina kirjoitti...

Moikka! Kyselit valoryijyssä käyttämästäni narusta. Se on paperinarua jota myydään taito- shopissa. Minulla tarvikepaketissa oli kaikki lampuista paperinaruun.Pääset katsomaan tarkemmat tiedot postaukseni linkistä.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Ahaa, siis paperinarua. Mutta on siinä ollut vaan tekemistä. Olet näemmä sisukas ja pitkäpinnainen. Hyviä piirteitä molemmat.

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.