perjantai 13. marraskuuta 2009

Kuvia,kuvia.....


Seuraavat kuvat olohuoneen parvekkeen toisesta päästä, jossa myös vanhoja tavaroita. Mutta vähän jouluista sinnekin yritin.

Makuuhuoneen parvekkeesta myös pari kuvaa. Toista päätä minä olen luvatta järjestänyt talvi/joulukuntoon ja toisen on Prinsessa laittanut jo lokakuun lopussa jouluiseksi.
No niin, se parvekkeista. Laitan nyt sitten kuvia näperryksistäni ja käsitöistäni. Eihän niissä painatukset ensiluokkaisia ole, siihenkin varmaan harjoittelemalla saa taitoa lisää. Tekstit ovat Pariisin nähtävyyksistä ja parista kahvilasta. En halunnut tehdä yhtään hotellin nimeä, niitä on ainakin Huutonet pullollaan.
Pellavatyynynpäällisissä on 3 nappia takana, paitsi yhdessä nauhat. Valkoiset tyynyt ovat lakanakankaasta, toinen kirpparilta ja toinen omatekemä. Sopivia sisätyynyjä ei tietenkään ollut, eivätkä nämä tekeleeni ole ihan standardimitoitusta. Kankaanpaloja käytetty paljon, yhtään kangasta en ole ostanut.

Seuraavaksi laitan kuvia maalaamistani kengänlesteistä ja puuhollannikkaista. 1 kengänlesti tulee palkinnoksi, samoin 1 tyynynpäällinen. Laitan ilman muuta siistimmät, tai jos teillä on ehdotuksia, niin sekin olisi hyvä.

Kuva myöskin kirjasta; "jostain, jolla ei ole nimeä". Kuva on alapuolella klaffilipaston päällä.

Vähän "joulukuusta" olohuoneessa. Muuta jouluista ei vielä sisällä ole, paitsi tietysti kynttilät. Mutta oikeistaan kynttilöitä on aina, meillä ainakin.


Työpöydälläni keskeneräisiä teelmyksiä seinänvieressä viinilaatikossa.

En laita enempää kuvia tällä kertaa. Minulla on niin monimutkainen systeemi, millä kuvia ja tekstejä laitan, että olen ährännyt näiden kanssa jo toista tuntia.
Kertokaapa,mitkä olisivat parhaat palkinnot kengänlesteistä ja tyynynpäällisistä! Sunnuntaina sitten julistetaan Arvonta alkaneeksi.
Leppoisaa loppuviikkoa kaikille!

13 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Vau, ihania nuo painamasi tyynyt, ja taidokkaasti tehty. Etenkin nuo valkoiset tyynyt sykähdyttävät minua.

Iloista viikonloppua
toivotteleepi
Elsa

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia <3 Nuo kenkälestit ja tyynyt ovat kaikki hienoja! Hyvää viikonloppua :)

siirisofia kirjoitti...

Kivoja kuvia ja minäkin erityisesti ihailen noita tyynyjä ja painatuksia. Pariisiaihekin on niin läheinen.
Viikonloppuja sinnekin päin :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Aivan ihastuttavia tyynyjä!!! :)

Kaunis blogi!

Villisilli kirjoitti...

Upea blogi sinulla!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista ja kiitokset myös vierailijoille! Oikein hyvää viikonvaihdetta kaikille !!

Pajupirtti kirjoitti...

Voi kuin on kaunista.Kuin lumipilvessä oleskelisi tuolla sinun partsilla.Viihtyisin siellä pidempäänkin vaan tori kutsuu aamukävelylle.
Terkuin Kaisa

Taina kirjoitti...

MOIKKA! Kaikki työsi tosi kauniita...voi kun arpaonni suosisi.Kiva että saat nyt kuviakin laitettua blogiisi. Mukavaa viikonloppua sinulle.

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Ihania ideoita ja kauniita käsitöitä! Oli ilahduttavaa löytää blogiisi! :)
Kivaa viikonloppua!

Marianne kirjoitti...

Tuo parveke ei voi olla oikea :) kuva on, kuin suoraan sisustuslehdestä.
Ja nuo hollannikkaat.. ah, niin kauniit!!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Olimme eilen reissussa koko päivän, enka sitten päässyt koneelle. Kiitokset myös vierailijoille, joita on paljon myöskin käynyt. Elsa, vaikka piditkin noista valkoisista tyynynpäällisistä, niin laitan kuitenkin pellavaisen palkinnoksi. Päätin tänä aamuna niin. Osallistukaa ja toivon arpaonnea teille kaikille.

Mervi kirjoitti...

Ihania kuvia! =) Unohdin kokonaan teidän Poriin tulon, siksi meitä ei näkynyt. =(

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kiitos Mervi kommentista! Tullaan kyllä joulun jälkeen taas Poriin, nähdään silloin. Pienempi on silloin jo kasvanut paljon edellisestä näkemisestä. Osallistuhan arvontaan, tiedä vaikka onni potkaisisi.

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.