tiistai 10. marraskuuta 2009

Ompelua ja Arvonnan palkinnoista päättäminen

Olen nyt sitten ommellut ne, mitä ajattelinkin. Huomenna siirrän ompelukoneen pois pöydältä ja aloitan kankaanpainantahommat. 6 tyynynpäällistä odottaa tekstiä, kuvaa tai numeroita. Ja jotain muutakin pientä puolivalmista pitää painaa. Mies on pitkästä aikaa illan kotona ja delegoin heti puuesineiden maalaamisen hänelle. Yritän saada jotain niistäkin valmiiksi, että saan perjantaina laitettua kuvia. Ne puuesineet, joita minä olen maalannut, imevät aivan valtavasti maalia. Kerroksia saa sutia vaikka kuinka monta. Se vanha pieni matkalaukku on oikea sieni imemään maalia. Mitä lie pahvinkaltaista ainetta.

Ajattelin tänään sitä ARVONTAA ja tulin siihen tulokseen, että laitan 2 palkintoa, kun en kerran osaa päättää. Toinen on pellavainen tyynynpäällinen, johon olen tehnyt painatuksen ja toinen valkoiseksi maalattu puulesti, jossa on numero painettuna ja rusetti nappeineen. Ja kuviahan on luvasa nyt perjantaina ja Arvonta julkistetaan sitten sunnuntaina 15.11.

Tänään on satanut lunta/räntää, maa ja puut valkoisena. Päivällä satoi juuri niin, kuin jouluaattona kuuluisi sataa. Kaunista! Olen laittanut isoon Riihimäen lasipurkkiin kuusenoksia veteen ja pariin pienenpään purkkiin kynttilät. Hiukan pitää olla jo joulun tuntua sisällä. Olen jouluihminen ja tykkään puuhata kaikenlaista joulun eteen. Joululahjojen paketointikin on aivan ihanaa. Paketin pitää olla kaunis, kuin toinen lahja.

Kiitos vierailijoille ja kommentoijille!

5 kommenttia:

Huset på landet kirjoitti...

Olet ollut ahkera ja tehnyt kaikenalaisia askartelujuttuja. Olen mielelläni mukana arvonnassa, silloin kun se alkaa ;).
Mukavaa viikkoa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

En minä koko aikaa ole ahkerana ollut. Välillä täytyy löysätä. Mutta jonkin verran on saatu aikaiseksi, tuntuu ihan hyvältä itsestäkin.
Muista sunnuntaina laittaa kommentti, kun arvonta aloitetaan.
Samoin mukavaa viikkoa sinullekin!

Mari kirjoitti...

Kyllä joulun tuntua jo pikkaisen pitää olla :) Kylläpä olet tosiaan saanut paljon aikaiseksi, minulla näyttää hommat vain kertyvän...

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Pitää olla muutakin muistuttamassa joulusta kuin kynttilät. En minä omasta mielestäni nyt niin paljon ole aikaiseksi saanut. Kankaanpainantakin on niin hidasta, kun painaa "isoja" töitä, kuten tyynynpäällisiä. Ja kun pitää söhlöttää kaikkea muutakin tarpeellista ja tarpeetonta.

Riikka kirjoitti...

Ehdottomasti ihanuuksien arvonnassa mukana:)!

Kaikkea kaunista

Olen vieraillut aivan ihanilla blogi-sivuilla. Elsass-blogissa vierähti yli tunti ja se sisältää kaikkea mukavaa. Päätin yrittää itsekin ja pienten vaikeuksien kautta olen jotenkin selvinnyt tähän asti. Tosin en kylläkään ilman apuja - täytyy myöntää. Ja uskon, että joudun pyytämään apua vielä useastikin. Ei haittaa, itsetunto kunnossa. Talvi tekee tuloaan ja ihana polttaa kynttilöitä. Olemme muuttaneet keväällä tähän asuntoon, emmekä ole vielä kokeilleet takkaa. Asumme kerrostalon ylimmässä kerroksessa ja meillä on ihana avotakka. Ja suuri, suuri olohuone. Kuvat, joita laitan blogiini ovat kotoamme. Laitan myöhemmin käsityö-askartelu- ja maalausjuttujani.